Go back

Woefkesranch has already received 1487 emails
from satisfied customers (since 2014)


Beagle

Posted on November 29th, 2016

 

Beste,  In bijlage eerste foto.  Heeft zijn plaatsje al gevonden en sinds thuiskomst heel rustig.  Mvg  Sabrina

read more ...

ervaringen Woefkesranch


Beagle

Posted on November 29th, 2016

 

Beste,  In bijlage eerste foto.  Heeft zijn plaatsje al gevonden en sinds thuiskomst heel rustig.  Mvg  Sabrina

read more ...

ervaringen Woefkesranch


Body – Dwergkeeshond

Posted on November 23rd, 2016

Hoi Hoi,

 

Het gaat heel goed met onze lieve Body, ze is nu bijna een week bij ons en doet het heel erg goed.

Ze eet en drinkt goed, rent door de kamer, speelt, knuffelt, doet haar behoefte regelmatig buiten en gedraagt zich steeds beter in de bench.

 

Dikke knuffel van body,

read more ...

ervaringen Woefkesranch


Body – Dwergkeeshond

Posted on November 23rd, 2016

Hoi Hoi,

 

Het gaat heel goed met onze lieve Body, ze is nu bijna een week bij ons en doet het heel erg goed.

Ze eet en drinkt goed, rent door de kamer, speelt, knuffelt, doet haar behoefte regelmatig buiten en gedraagt zich steeds beter in de bench.

 

Dikke knuffel van body,

read more ...

ervaringen Woefkesranch


Corgi – Chico

Posted on November 22nd, 2016

En we gingen met kleine chico naar Sinterklaas en zijn zwarte pieten in Middelkerke.. mooi eh

Verstuurd vanaf mijn iPhonedefault icon image1.null

read more ...

Welsh Corgi Pembroke


Corgi – Chico

Posted on November 22nd, 2016

En we gingen met kleine chico naar Sinterklaas en zijn zwarte pieten in Middelkerke.. mooi eh

Verstuurd vanaf mijn iPhonedefault icon image1.null

read more ...

Welsh Corgi Pembroke


malchi

Posted on November 22nd, 2016

Hallo ,

 

 

bedankt voor de herinnering en de opvolging van onze puppie en de vaccinatie is reeds gebeurd .

Onze hond stelt het goed echt een plezier in huis .

 

Mvg ,

 

benny en brigitte

 

read more ...

Geen categorie, Mal-Chi, mixed chihuahua


malchi

Posted on November 22nd, 2016

Hallo ,

 

 

bedankt voor de herinnering en de opvolging van onze puppie en de vaccinatie is reeds gebeurd .

Onze hond stelt het goed echt een plezier in huis .

 

Mvg ,

 

benny en brigitte

 

read more ...

experiences Woefkesranch, Mal-Chi, mixed chihuahua


Poedel

Posted on November 19th, 2016

Beste,

 

Bij deze willen we jullie melden dat ons poedeltje ons na amper 11,5 jaar heeft verlaten. We stonden perplex toen we haar op haar “troon” zoals we zeiden, op haar plaats bovenop de zetel, hebben gevonden (zie foto 2). Zoals onze dierenarts zelf vermoed is ze als een kaarsje uitgegaan en zou ze niet geleden hebben. De ware reden hebben we niet kunnen achterhalen maar we denken dat ze iets aan haar hartje moet gehad hebben. Ze is tot haar laatste dag een echte speelvogel gebleven.

Op jullie site is ze nog steeds te zien rechts bovenaan terwijl ze op haar poepje zit (zie foto 1). Wij zijn er het hart van in dat we ons dierbaar viervoetertje zijn verloren. We zijn haar in 2005 komen halen bij jullie en zijn haar jammer genoeg (veel te vroeg) nu al verloren.

Dit wilden we jullie laten weten, dat zullen jullie misschien raar vinden, het zij zo.

 

Groetjes, Christian & Fanny.

default iconGekoppeld-berichtgedeelte

read more ...

poodle


Turbo – Poedel

Posted on November 19th, 2016

Hallo

Hier een foto van Turbo en Tommy. Hij is nu 2 weken bij ons en doet het heel goed.

Grtjs annick

read more ...

experiences Woefkesranch