Go back

Woefkesranch has already received 1125 emails
from satisfied customers (since 2014)


Spitz – Gucci

Posted on september 7th, 2016

Gucci, onze Spitz van bij jullie! Zeer gelukkig bij ons!
Groeten!

read more ...

dwergkeesje, ervaringen Woefkesranch, spitz nain


Durin – Welsh Corgi Pembroke

Posted on september 7th, 2016

Beste Woefkesranch 


Zoals beloofd hier zijn een paar foto’s van onze Corgi puppy, zijn naam is DURIN. 

We zijn heel blij met hem, iedereen houdt van hem en wij krijgen veel complimentjes. 
Ik raad Woefkesranch aan. 

Bedankt! 

read more ...

ervaringen Woefkesranch, Welsh corgi pembroke


Snoepie en Flosh – Beagles

Posted on september 7th, 2016

Hier 2 foto’s van snoepie en Flosh

read more ...

beagle, ervaringen Woefkesranch


Dwergkees – Nougat

Posted on september 5th, 2016

Hallo, 2 jaar geleden is onze Nougat bij jullie geboren. Ik wou graag wat foto’s doorsturen zodat jullie kunnen zien hoe een finke jongen dat hij geworden is. Wij willen jullie alvast bedanken, want we kunnen geen leven meer zonder hem bedenken. Grtjs Jilke

read more ...

dwergkeesje, ervaringen Woefkesranch, spitz nain


dwergkeesjes – Romeo en Bentley

Posted on september 5th, 2016

Dag Marleen ken je deze 2 nog?Romeo en Bentley

 

De broertjes worden eind oktober 2 jaar en ze stellen het super goed.ze hebben een gouden mandje hier en onze liefde voor onze tweeling is eindeloos.het zijn 2 rakkertjes.Romeo is een beetje bang van alles en Bentley is nergens bang van en de stoere v d 2.ze zijn altijd samen en doen alles samen.slapen,eten,ondeugende dingen…heerlijke beestjes zijn het.grtjs Hilde.
Elke 5 weken gaan ze naar de kapper om bij te knippen en te ontwollen want ze hebben een heel dik pak haar en dat wil ik wel verzorgd zien en is ook te warm voor hen.het zijn alleen moeilijke eters,ze lusten haast niks…
’s morgens maak ik hen scampi ‘s….maar ben ook zo gek op hen.ik ben trots dat ik je hun fotokes eens kon tonen.fijne dag nog en grtjs

 

Hilde

 

read more ...

dwergkeesje, ervaringen Woefkesranch, spitz nain


Malchi – Anderlecht

Posted on september 5th, 2016

read more ...

ervaringen Woefkesranch


Labradoodle – Luca

Posted on september 2nd, 2016

Hallo

 

Zoals beloofd een update van onze bijna 5 maanden pup

Hij is speels, lief , we zouden hem al niet meer kunnen missen ,wij en de

kids zijn er zot van

De vacht het klopt bijna geen haartje te vinden

Heb in de bijlage een foto toegevoegd

read more ...

ervaringen Woefkesranch, labradoodle


Poedel – Bobby

Posted on augustus 30th, 2016

—– Original Message —–

Hoi Marleen,
Hoop dat alles aan jouw kant oké is?
Hier gaat alles prima, ik krijg nog elke dag complimenten als ik met Bobby ga wandelen,  iedereen wil hem aaien…Het is ongekend.  Ben zo blij met Bobby…Hij heeft al een paar keer tanden gewisseld, heb er nu al drie in het bakje en die bewaar ik.
Lieve groeten
Frans  uit Deventer
From:“>Frans B.
To:“>Marleen Woefkesranch
Sent: Tuesday, August 30, 2016 5:51 PM
Subject: Bobby
Verzonden vanaf mijn Samsung-apparaat

read more ...

dwergpoedel, ervaringen Woefkesranch


Shiba Inu – Fox

Posted on augustus 29th, 2016

1959823_841980539166936_8261429659580671287_n
Fox aura bientôt 2 ans. On trouve qu’il ressemble à son papa! Il est bien plus massif que les autres shibas qu’on rencontre.. Bonne journée!
14088668_10210239733247717_4553856864220728471_n

read more ...

ervaringen Woefkesranch, shiba inu


Lola – Beagle

Posted on augustus 29th, 2016

Bonjour à vous,

Comme promis je vous envoie une photo de Lola que nous sommes venus chercher de Lille au mois de Mars.

Elle est devenue bien grande, est très joueuse et très très gentille

Nous en sommes super heureux
Désormais on forme une petite famille à 3

En vous souhaitant bonne continuation
La famille Couvreur

read more ...

beagle, ervaringen Woefkesranch