Go back

Woefkesranch has already received 1255 emails
from satisfied customers (since 2014)


Malchi – Twister

Posted on January 19th, 2017

 

Twister bijna 1 jaar ze is supper lief en een schatje van een hondje groetjes anne

 

read more ...

ervaringen Woefkesranch, Mal-Chi


Beagle – Cracker

Posted on January 18th, 2017

Klik op de foto om originele grootte te bekijken
 
Beste Marleen,

Alles gaat goed met Cracker. Hij is een leuke, vrolijke pup. Gr. Elles Janssen.

read more ...

beagle, ervaringen Woefkesranch


Keeshondje – Flupke

Posted on January 16th, 2017

Beste Marleen,
Allereerst onze beste wensen voor 2017.
Wij zijn heel gelukkig met ons Flupke, hij is een heel opgewekt en lief keeshondje. We hopen nog lang samen te mogen zijn.
Hierbij zenden wij 2 recente foto’s.

> Met vriendelijke groeten, > Nancy & Cees > > Verstuurd vanaf mijn iPhone

read more ...

dwergkeesje, ervaringen Woefkesranch


Chihuahua – Zoë

Posted on January 16th, 2017

 

       Bonjour,

 

                      Tout d’abord nous vous souhaitons une très Bonne Année 2017 à toute votre équipe, Erik, Marleen, Dries et  Wannes et vous remercie de votre carte pour les vœux.

                      Nous joignons quelques photos de notre puce  Zoé qui est toujours en forme jamais fatiguée,  la première photo est celle de l’achat en juin 2016,  et une petite vidéo quand elle était petite.      

 

 

                                                                                              Anne-Marie,  Guy,  et  Zoé

read more ...

Chihuahua, Mal-Chi


Beagle – Jack

Posted on January 15th, 2017

Bonjour,
Oui tout se passe bien jack est déjà propre et s’est bien adapté à sa nouvelle maison.

image1.JPG

image2.JPG

image3.JPG
image4.JPG

read more ...

beagle, ervaringen Woefkesranch


Shiba Inu – Lexie

Posted on January 13th, 2017

Goedenavond Marleen,
update Lexie
Ontwormen heb ik vandaag gedaan en ging prima, morgen de rest.
Inenting staat ook gepland, komt ook goed.
Geldbedrag hebben wij ook ontvangen, ook weer in orde. 
Met Lexie gaat het super goed, puppy cursus gestart en was enorm vermoeiend. Zindelijk 90% en zit kan ze als de beste. Haar naam herkent ze nu ook, beloningsbrokjes zijn duidelijk leading. 
Groeten Heidi
 
Klik op de foto om originele grootte te bekijken

read more ...

ervaringen Woefkesranch, shiba inu


Chow Chow – maylo 2 jaar

Posted on January 12th, 2017

read more ...

Chow Chow, ervaringen Woefkesranch


Labradoodle – Joep

Posted on January 12th, 2017

Beste,

Zoals laatst aan de telefoon beloofd een aantal foto’s van Joep in bijlage.
Het gaat heel goed met Joep hij is zo goed als zindelijk 🙂 de commando’s zit , pootje mand en blijf gaan ook al erg vlot. volgende week mogen we starten met de puppyschool want we hebben natuurlijk nog veel te leren 😉
Joep geniet enorm van het buiten zijn en spelen in de wei met onze kindjes.
Groetjes Marlies
Verzonden vanaf mijn Samsung-apparaat

read more ...

ervaringen Woefkesranch, labradoodle


Labradoodle – Jules

Posted on January 11th, 2017

Dag Marleen,
onze puppy Jules heeft vrijdag zijn laatste inenting gehad, krijgt einde deze maand
Zijn inenting tegen hondsdolheid , is reeds tweemaal ontwormt, is kern gezond, is sinds
Twee weken volledig proper!
wij hebben er veel plezier mee.
groetjes
Yvette
Klik op de foto om originele grootte te bekijken

read more ...

ervaringen Woefkesranch, labradoodle


Yorkshire Terrier – Sophie

Posted on January 8th, 2017

 

read more ...

ervaringen Woefkesranch