Go back

Woefkesranch has already received 1319 emails
from satisfied customers (since 2014)


Pomsky – Bailey

Posted on March 23rd, 2017

Bailey Inentingen ok! Bedankt voor de herinnering!

Vriendelijke groet,

Sophie & Filip

foto van Bailey op leeftijd 5 weken

Klik op de foto om originele grootte te bekijken

Read more ...

ervaringen Woefkesranch


Shiba – kira

Posted on March 23rd, 2017

Bonjour, je suis venu cherche une petite femelle shiba inu le samedi 4/3, demain je doit la vermifuge pourriez vous me dire à quel moment c’est le mieux matin ou midi ou soir pour le faire. Merci d’avance Xavier Declercq et la petite kira ( la petite shiba inu )

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Read more ...

ervaringen Woefkesranch


Pomsky – Bailey

Posted on March 22nd, 2017

image1.JPG

image2.JPG

image3.JPG
Bailey ☺ Inentingen ok! Bedankt voor de herinnering!
Vriendelijke groet,
Sophie & Filip

foto van Bailey op leeftijd 5 weken
Klik op de foto om originele grootte te bekijken

Read more ...

ervaringen Woefkesranch, Pomsky


Beagle- Darko

Posted on March 21st, 2017

Darko nu 5/3/2017
Miranda Deneef
foto van David De Broyer.

 

Read more ...

beagle, ervaringen Woefkesranch


Yorkshire Terrier – Gemma

Posted on March 21st, 2017

Gemma 4 1/2 mois 
fam Cluytens
foto van Marianne Cluytens.

 

Read more ...

ervaringen Woefkesranch


Prutske Chi

Posted on March 21st, 2017

Ze doet het na een week heel goed haar beste en is heel levendig ze eet wel niet altijd haar maaltijden op maar ze komt bij Drie keer 10 gratis en ze laat er nog wat over.

Read more ...

Mal-Chi


Siberische Husky

Posted on March 17th, 2017

Beste,

de vaccinatie staat vandaag gepland. We kunnen niet wachten om naar de hondenschool te gaan.
We hebben via post echter nog niets ontvangen van registratieformulieren. Is het mogelijk om dit even na te kijken aub?
In bijlage ook enkele fotootjes.
Alvast bedankt,

Read more ...

husky de siberie, siberian husky, siberische husky


Beagle

Posted on March 16th, 2017

Bonsoir,

Il est très heureux, il voyage avec moi toute la journée et marche bien avec une laisse.

Nous sommes comblés.

Bon courage.

Cordialement,

E. PICAVET

Klik op de foto om originele grootte te bekijken

http://www.woefkesranch.be/pups-te-koop/zoek/albums/userpics/10001/normal_Beagle-reu-7578-1_28Kopie29.jpg

Read more ...

beagle


Chihuahua – Juliette

Posted on March 15th, 2017

Bonsoir,

Juliette est depuis presque 1 an chez nous maintenant et elle va trés trés bien    🙂

Merci

Aurélie Wolf

Read more ...

Chihuahua


Cavachon – Kamiel 1 jaar bij ons

Posted on March 14th, 2017

Dag Marleen en Wannes
Het is vandaag precies 1 jaar geleden dat we onze Kamiel bij jullie kwamen wegkapen.  Geloof me vrij: hier hebben we nog geen dag spijt van gehad.  Hierbij een paar fotootjes, zodat jullie zijn evolutie ook kunnen volgen.  Veel liefs.
De baasjes van Kamiel.

Ireen en Arie Wellens-Vermeylen

Read more ...

cavachon