Go back

Woefkesranch has already received 2249 emails
from satisfied customers (since 2014)


Pepper wordt 1 jaar!

Posted on August 13th, 2020

Bedoel je de foto waar ze op haar buik ligt? De foto die bij mij op de laatste plaats staat, daar heeft ze niets op haar pootjes, dus ik ga ervan uit dat je het op een andere foto hebt.

Ze heeft koekjes op haar pootjes en als je goed kijkt, ook eentje op haar hoofd. Dat is een trucje waarbij we ze leren om te wachten tot we ja zeggen om het koekje op te eten.

Groetjes

Elke

Super mooie foto reportage,

Wat heeft hij op de laatste foto op zijn pootjes?

Marleen van Woefkesranch

Dag Marleen en Wannes

Hierbij wat beeldmateriaal van Pepper die vandaag 1 jaar geworden is. Dank jullie wel voor dit pracht beestje!

Groetjes

Elke en Felix
 

 

Read more ...

beagle


🎉ses 2ans🐕 – Shiba Inu

Posted on August 12th, 2020

Bonjour Madame Aujourd’hui Thén🐕a eu ses2ans. En plaine forme❣️

Read more ...

shiba inu


Husky – Mirko

Posted on August 3rd, 2020

Bonjour,

Merci,

 Voici une petite vidéo de Mirko et 3 photos. Il fait même un clin d’oeil sur la première ! Il est très drôle et a beaucoup de caractère : quand on lui dit « non », il râle comme en parlant)) Il ne pleure plus la nuit et fait (presque) tous ses besoins sur les langes -et de plus en plus souvent dehors. Il est très intelligent. Il joue beaucoup et adore l’eau. C’est évidemment la star du quartier..

Laurent Hanquet
SPRL MIR

Volga Bar d’atmosphère..
Quai de la Goffe 3 – Liège
RS @volga.bar.liege

Read more ...

husky de siberie, siberian husky, siberische husky


Labradoodle – Hershey

Posted on August 1st, 2020

Dag Marleen en Wannes,

Hershey is gevaccineerd and binnen een paar weken ook voor rabies. Ze doet het zeer goed en groeit als kool 😀

Have a great day

Patrik

Sent from my iPhone

Sorry for any typing errors

Read more ...

labradoodle


Yorkshire terrier

Posted on July 28th, 2020

 Bonjour,

Voici une photo de notre petite poupée qui nous apporte beaucoup de bonheur.

Encore merci à vous

Georgette VANDEKERKHOVE

Read more ...

yorkshire terrier


Mila – Labrador Retriever

Posted on July 25th, 2020

Dag Wannes.

Mila is gisteren 1 jaar en 10 maand geworden.
Het zotte gaat er al een beetje uit.
Kerngezond volgens dierenarts.
Gewicht uitstekend 25,200 Kg.

Read more ...

ervaringen Woefkesranch


Balou- 1 An 🥳

Posted on July 23rd, 2020

Onderwerp: Balou- 1 An 🥳
Bonjour,
Merci pour les voeux d’anniversaire, voici Balou avec 1 an déjà 🥳
Bien à vous Barrela Sylvie

Read more ...

dwergkeesje, Pomeranian, spitz nain


Maurice – Dwergpoedel

Posted on July 22nd, 2020

Maurice 6 maand

Read more ...

caniche, dwergpoedel, poodle, Pudel


Beagle – Leia

Posted on July 22nd, 2020

Hoi Wannes,

 

Zoals beloofd bijgaand wat foto’s van onze pups Leia (met gevlekt oor) en Qi’ra. Het zijn twee fantastische dames waar we ontzettend van genieten. Na lekker stoeien met elkaar even uitrusten in de hondenren of als ze de kans krijgen proppen ze zich in de kattenmand waar ze heerlijk liggen te slapen.

Groetjes

Read more ...

ervaringen Woefkesranch


Lily – Dwergkeeshond

Posted on July 22nd, 2020

Via deze weg willen jullie nogmaals bedanken voor dit prachtig hondje Fam Vrancken ( Rillaar)

Read more ...

dwergkeesje, ervaringen Woefkesranch, Pomeranian, spitz nain