Go back

Woefkesranch has already received 2160 emails
from satisfied customers (since 2014)


pomeranian Benji

Posted on March 9th, 2020

Hi Marleen, 

 

Thank you again for your time on Saturday, was great to come down. 

 

Benji made it home safe and surprisingly he drove very very well. We had a little bit of low sugar towards the end but saw this quickly and gave him some of the vitamins. He was fine afterwards. 

 

He has settled in very well and already taking over the house… Definitely a showman! 

 

We don’t have Facebook, but would be more than delighted to recommend you should anyone ask! 

 

All the best, 

 

Nathan 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Read more ...

dwergkeesje, Pomeranian, spitz nain


Lucky – Poedel

Posted on March 7th, 2020

Super dankje, hier 2 foto’s van Lucky…

Share and Enjoy !

0Shares
0

0
0

Read more ...

caniche, dwergpoedel, ervaringen Woefkesranch, poodle, Pudel


Dolly – Dwergteckel

Posted on March 6th, 2020

Beste, Wij hebben enkele weken geleden een dwerg teckel bij jullie aangekocht. Graag had ik eens foto’s doorgestuurd van onze Dolly😄 Ze is super gezond en een super levendig hondje. Ook volledig goedgekeurd door de dierenarts en reeds gevaccineerd. Alles verloopt goed thuis, alsook met onze andere honden. We willen jullie nogmaals heel erg bedanken!
Met vriendelijke groeten,
O.V.

Share and Enjoy !

0Shares
0

0
0

Read more ...

dachshund, ervaringen Woefkesranch, teckel


Shiba -BO

Posted on March 2nd, 2020

Dag Marleen,

Bo is heel content!Image.jpeg

👤 Hannes

Share and Enjoy !

0Shares
0

0
0

Read more ...

shiba inu


Maurice – Beagle

Posted on March 2nd, 2020

Hallo!
Hierbij een aantal foto’s van Maurice die op 24 januari onze familie vergrootte. 😉 Het is een echte deugeniet, grote speler en zeker geen watje naar onze golden retriever toe. Het zindelijk maken verloopt nog altijd iets moeilijker maar we blijven geduldig. 😄 Hij is ook grote fan van onze houtkachel.. daar ligt hij heel graag voor. Hij kan eten voor 6 honden, en niets is veilig: brokken van de golden, kattenbrokken en zelfs de inhoud van de kattenbak..😳 Natuurlijk letten we hier nu extra op.
Groetjes,
M. S. & Maurice

Share and Enjoy !

0Shares
0

0
0

Read more ...

beagle


Caniche – Noisette

Posted on March 2nd, 2020

Super merci pour la photo  J

 

J ai déjà lu un peu dans votre livre,

Trés intéressante !

 

Proposez vous que je prends le Yam créme ?

Pour l’instant je ne prend rien pour le menopauze.

 

Marleen

 Noisette se porte très bien…

Encore merci pour votre accueil

 

Dr schmitz

Share and Enjoy !

0Shares
0

0
0

Read more ...

caniche, dwergpoedel, poodle, Pudel


Poedel – Sammy

Posted on March 2nd, 2020

 

 

Sammy laten vaccineren op 28_2_2020 ,Sammy Weet er van , op 24 _3 de volgende spuit ,Grt van Mr en Mevr Verbeeck

Verstuurd vanaf mijn iPad

Share and Enjoy !

0Shares
0

0
0

Read more ...

caniche, dwergpoedel, poodle, Pudel


dwergkeesje

Posted on March 2nd, 2020

Van puppie naar  puber

Verzonden vanaf Samsung-tablet.

Share and Enjoy !

0Shares
0

0
0

Read more ...

dwergkeesje, Pomeranian, spitz nain


Mal-chi – Bo

Posted on February 27th, 2020

Marleen, ons Bo vandaag 7 maanden oud. Grtjs Chantal. 🐾🐾🐾

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Share and Enjoy !

0Shares
0

0
0

Read more ...

Mal-Chi, mixed chihuahua


Nelson – Beagle

Posted on February 26th, 2020

Dag Wannes & Marleen,

Onze beagle van 4 maanden doet het tot nu toe heel goed. Ze heeft momenteel enkel een kleine oogontsteking.
We geven ze nog steeds Royal Canin, maar vragen ons af of we nadien niet beter overschakelen op graanvrije brokken of puur vlees?
Wat zijn jullie ervaringen hiermee? Is graanvrij echt beter?
Hieronder een paar foto’s van Nelson.
Groetjes,

G., S. & Nelson

Share and Enjoy !

0Shares
0

0
0

Read more ...

beagle




0 0 0