Go back

Woefkesranch has already received 1760 emails
from satisfied customers (since 2014)


Finn

Posted on July 10th, 2018

Hello Marleen, hope this email finds you well!

Our shiba Inu boy we got from you is doing really well, his name is Finn and he is incredible.

I will send you some pictures on Monday.

Another thing, a friend of us is interested in getting a shiba puppy from your élevage as he finds Finn very good looking( he is..)

Will you be able to send me the current disponibilité of shiba puppies in the élevage?

Merci and you can answer me in French, i  understand everything.

 

merci

 

Elina

Read more ...

shiba inu


Gusto – Maltezer

Posted on July 10th, 2018

Beste,

De naam van onze puppie is Gusto geworden (van dolce gusto)
Gelukkig niet veel problemen gehad. Inentingen heeft hij begin juni gehad volgens jullie instructies. Alleen zijn behoeften buiten doen lukt nog niet altijd even goed. Helaas nog vaak ongelukjes. Voor een koekje gaat hij al mooi zitten, liggen, in zijn bench en geeft hij al een pootje 🙂
Wanneer kunnen we ermee naar de hondenkapper gaan, want z’n haar is inmiddels behoorlijk lang? Dierenarts geeft aan hier best mee te wachten tot hij 6 maanden is (dus pas half augustus)
Mvg,
C & L

Read more ...

bichon maltais, ervaringen Woefkesranch, maltese, maltezer


x Chihuhahua : Faith 1 jaar

Posted on July 10th, 2018

Goedemiddag,
Het gaat top met Faith.
Een paar fotos.

Met vriendelijke groeten,

Rebecca

Met vriendelijke groeten Björn

Read more ...

Chihuahua, ervaringen Woefkesranch, mixed chihuahua


Pomeranian – Malibu

Posted on July 10th, 2018

Hallo,

Met onze kleine pup is alles meer dan inorde, ze voelt zich al helemaal thuis en wordt misschien net iets te hard verwend 😉
Ik ben super tevreden van de service, ik kreeg heel veel info over het hondje en de zorgen die later zouden komen wanneer ze thuis was. Ook konden we jullie steeds bereiken moest er iets zijn en dat is zeker een pluspunt, zeker wanneer dit je eerste puppy is en je toch wel onzeker bent over jezelf en niet goed weet of je alles wel juist doet.
Ik koos voor jullie omdat vrienden me jullie hadden aangeraden en ook vond ik de website zeer snel terug, zo raakte ik snel verkocht aan onze pup.
De eerste uurtjes waren zeker wennen, zowel voor haar als voor ons. Ze was meteen super zinnelijk en heeft eigenlijk tot op vandaag nooit op de vloer gedaan en altijd op haar puppypad. Ze at ook meteen goed, alles ging eigenlijk zeer vlotjes.
Ik kan niet meteen iets verzinnen waarin jullie zouden moeten verbeteren. Ik ben heel tevreden, bedankt hiervoor! Hieronder nog enkel fotootjes van ons Malibu.
Groetjes en nog eens een dikke merci 😉
Haar eerste nachtje bij mij.
Haar eerste wandelingetje

Read more ...

dwergkeesje, ervaringen Woefkesranch, Pomeranian, spitz nain


Poedel – Para

Posted on July 10th, 2018

Para is gezond, speels  en slimme deugeniet !!! Perfect !!!

Read more ...

caniche, dwergpoedel, ervaringen Woefkesranch, poodle, Pudel


Poedel – Frodo 1 jaar

Posted on July 10th, 2018

Frodo 1 jaar

Read more ...

caniche, dwergpoedel, ervaringen Woefkesranch, poodle, Pudel


Duke

Posted on July 10th, 2018

De jarige ..

Gracia

 

Read more ...

dwergkeesje, Pomeranian, spitz nain


Lilou – Maltezer

Posted on July 10th, 2018

Hallo Marleen,

Ons Lilou tje doet het uitstekend.
Ze heeft een goede grote hoop dat ze niet meer super veel zal groeien.
Ik raad jullie zeker aan voor de manier van werken en jullie betrouwbaarheid.

Met vriendelijke groeten

Valérie Casteele

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Read more ...

bichon maltais, ervaringen Woefkesranch, maltese, maltezer


Pomerianian – Noah

Posted on July 10th, 2018

Beste Marleen,

 

Onze puppy NOAH doet het schitterend, blaakt van gezondheid, geen diaree en geweldig contact met onze andere hond ! Zie foto in bijlage.

Met ank en vriendelijke groeten,

Read more ...

dwergkeesje, Pomeranian, spitz nain


Poedel – Snoopy

Posted on July 8th, 2018

Bonjour, 

Voici des photos de notre “snoopy”. 

Bien à vous 

Read more ...

caniche, dwergpoedel, ervaringen Woefkesranch, poodle, Pudel