Posted on June 18th, 2019

avarage score for the husky de siberie of woefkesranch


husky de siberie
Avarage score of 5/5 based on 151 client reviews

FW: Proficiat met jullie nieuw gezinslid

 

 

De eerste nacht in de bench was geen succes na 1u in de bench te zitten bleef ze huilen continu dit was niet zo aangenaam en moeten wel rekening houden met buren want die zijn nogal snel in klagen en eten doet ze momenteel niet maar denk dat dat normaal is ze is hier en daar nog wat schuchter en heeft een konijntje kennisgemaakt dat bij ons in de tuin staat. Ik hoop dat het huilen in de bench snel verdwijnt heb in de bench gelaten tot deze ochtend maar heb er wel op zetel geslapen  en ze heeft toen maar 2x nog gejankt …

Dus hopenlijk betert dit tegen einde van het weekend …

Groetjes

KIM & Dejan

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0husky de siberie, siberian husky, siberische husky

0 0 0