Woefkesranch has already received 2271 emails
from satisfied customers (since 2014)

avarage score for the beagle of woefkesranch


husky
Avarage score of 5/5 based on 223 client reviews

Mysla – Beagle

review for beagle - by ,Posted on July 2nd, 2020
5/ 5stars

Hallo ,

Mysla doet het prima , vorige week mee op vakantie naar zuid Frankrijk  . Heel rustig in de auto ,iedereen wil haar begroeten en zij wil naar iedereen naartoe , heel lief met kinderen alleen soms wat te enthousiast  in haar begroeting , niet te geloven maar kieskeurige eter , liefst een vleugje zalm onder haar brokken .

Maak reclame voor jullie , heel tevreden .Vera

Verzonden vanaf Samsung-tablet.



beagle




Beagle – Bono

review for beagle - by ,Posted on July 1st, 2020
5/ 5stars

Mercikes.

Bono 1jaar. Grote deugeniet wel, ma over algemeen wel flinke jongen.  

Met vriendelijke groeten 

 

Verzonden vanaf mijn Samsung Galaxy-smartphone.

 

 

 

 



beagle




Beagle – Lazy is 1 jaar geworden ❤️

review for beagle - by ,Posted on June 11th, 2020
5/ 5stars

Dag Marleen en Wannes,

We zijn zo blij met ons Lazy. Het is echt een brave beagle. Alleen eet ze alles, maar dan ook alles, op. Voor de rest geen klagen van.

Binnen 2j, als Lazy 3j is zou ik graag een tweede aankopen. Een compagnon voor Lazy. Ze zal heel blij zijn!

Groetjes,

Kathy



beagle




Beagle – Happy Birthday Paddy

review for beagle - by ,Posted on June 10th, 2020
5/ 5stars

Merci, voici Paddy

Elle est en pleine forme



beagle




Beagle – Snoepie

review for beagle - by ,Posted on May 25th, 2020
5/ 5stars

Beste
3 jaar geleden ben ik een beagle bij jullie komen halen. Beste keuze ooit! Helemaal verliefd op onze Snoepie! Zie foto!
Vriendelijke groeten J.M.



beagle




Beagle – Ganja

review for beagle - by ,Posted on March 18th, 2020
5/ 5stars

Hallo beste…
Nu 2 jaar geleden is onze hond geboren, dus dacht ik bij deze ik zal ff wat foto’s geven voor zn verjaardag…… Hij is gek, speels gek, maar tevens een speciaal karakter, maar de liefde die je krijgt van hem…. Onbetaalbaar…. en ja nen dikken knuffelaar… Vriendelijke woef woef, ganja……
Mvg



beagle




Beagle – Toby

review for beagle - by ,Posted on March 13th, 2020
5/ 5stars

Dag Marleen en Wannes,

 

Hierbij een recente foto van Toby, hij stelt het heel goed bij ons, gaat dagelijks een uurtje wandelen en ravot graag in de tuin.

 

Met vriendelijke groeten,

Franky

 



beagle




Maurice – Beagle

review for beagle - by ,Posted on March 2nd, 2020
5/ 5stars

Hallo!
Hierbij een aantal foto’s van Maurice die op 24 januari onze familie vergrootte. 😉 Het is een echte deugeniet, grote speler en zeker geen watje naar onze golden retriever toe. Het zindelijk maken verloopt nog altijd iets moeilijker maar we blijven geduldig. 😄 Hij is ook grote fan van onze houtkachel.. daar ligt hij heel graag voor. Hij kan eten voor 6 honden, en niets is veilig: brokken van de golden, kattenbrokken en zelfs de inhoud van de kattenbak..😳 Natuurlijk letten we hier nu extra op.
Groetjes,
M. S. & Maurice



beagle




Nelson – Beagle

review for beagle - by ,Posted on February 26th, 2020
5/ 5stars
Dag Wannes & Marleen,

Onze beagle van 4 maanden doet het tot nu toe heel goed. Ze heeft momenteel enkel een kleine oogontsteking.
We geven ze nog steeds Royal Canin, maar vragen ons af of we nadien niet beter overschakelen op graanvrije brokken of puur vlees?
Wat zijn jullie ervaringen hiermee? Is graanvrij echt beter?
Hieronder een paar foto’s van Nelson.
Groetjes,

G., S. & Nelson



beagle




Benny – Beagle

review for beagle - by ,Posted on January 11th, 2020
5/ 5stars

Hoi, 

Misschien een beetje laat, maar toch nog onze beste wensen voor het nieuwe jaar !
Benny, en zijn baasjes


beagle





Load more



0Shares
0 0