Woefkesranch has already received 2297 emails
from satisfied customers (since 2014)

avarage score for the beagle of woefkesranch


husky
Avarage score of 3/5 based on client reviews

beagle – Chloé

review for beagle - by ,Posted on September 9th, 2020
5/ 5stars

Dag Marleen, 

Ik wou eens een fotootje doorsturen van chloé.  Super gezond .Echt een droom van een hond buiten ze moeilijk kan luisteren . Maar langs deze weg bedankt voor een super jondje 😉❤



beagle




Benny – Beagle

review for beagle - by ,Posted on September 4th, 2020
5/ 5stars
Hoi,

Een aantal weken geleden is Benny één jaar geworden.
Dat heeft hij gevierd met een weekendje aan zee: een strandwandeling, een lekker dutje, een nieuw speelgoedje (dat toch welgeteld één dag is meegegaan), een lekker gevuld been, en heel veel aandacht van zijn baasjes.
Groetjes van Benny en zijn baasjes


beagle




Nova – Beagle – 14/05/2020

review for beagle - by ,Posted on August 13th, 2020
5/ 5stars

Hoi Wannes en Marleen

Onze Nova stelt het supergoed.

Ze zit hier in een welnessresort met 4 personen die haar vertroetelen.

Ze is heel sociaal en leert vlug.

Met de pup van mijn zus kan ze zich uren amuseren.

Met Sylvester onze kater van 13 jaar loopt het stroever. Ze wil maar spelen en laat hem niet gerust. Hij verdraagt haar maar ze mag nie te kort komen.

Wij hebben een ideaal moment gekozen met de corona en de vakantie om zo Nova de juiste training te geven.

Groetjes

Patricia

Verstuurd vanaf mijn iPhone



beagle




Pepper wordt 1 jaar!

review for beagle - by ,Posted on August 13th, 2020
5/ 5stars

Bedoel je de foto waar ze op haar buik ligt? De foto die bij mij op de laatste plaats staat, daar heeft ze niets op haar pootjes, dus ik ga ervan uit dat je het op een andere foto hebt.

Ze heeft koekjes op haar pootjes en als je goed kijkt, ook eentje op haar hoofd. Dat is een trucje waarbij we ze leren om te wachten tot we ja zeggen om het koekje op te eten.

Groetjes

Elke

Super mooie foto reportage,

Wat heeft hij op de laatste foto op zijn pootjes?

Marleen van Woefkesranch

Dag Marleen en Wannes

Hierbij wat beeldmateriaal van Pepper die vandaag 1 jaar geworden is. Dank jullie wel voor dit pracht beestje!

Groetjes

Elke en Felix
 

 



beagle




Onze Jules – Beagle

review for beagle - by ,Posted on July 17th, 2020
5/ 5stars



beagle




Mysla – Beagle

review for beagle - by ,Posted on July 2nd, 2020
5/ 5stars

Hallo ,

Mysla doet het prima , vorige week mee op vakantie naar zuid Frankrijk  . Heel rustig in de auto ,iedereen wil haar begroeten en zij wil naar iedereen naartoe , heel lief met kinderen alleen soms wat te enthousiast  in haar begroeting , niet te geloven maar kieskeurige eter , liefst een vleugje zalm onder haar brokken .

Maak reclame voor jullie , heel tevreden .Vera

Verzonden vanaf Samsung-tablet.



beagle




Beagle – Bono

review for beagle - by ,Posted on July 1st, 2020
5/ 5stars

Mercikes.

Bono 1jaar. Grote deugeniet wel, ma over algemeen wel flinke jongen.  

Met vriendelijke groeten 

 

Verzonden vanaf mijn Samsung Galaxy-smartphone.

 

 

 

 



beagle




Beagle – Lazy is 1 jaar geworden ❤️

review for beagle - by ,Posted on June 11th, 2020
5/ 5stars

Dag Marleen en Wannes,

We zijn zo blij met ons Lazy. Het is echt een brave beagle. Alleen eet ze alles, maar dan ook alles, op. Voor de rest geen klagen van.

Binnen 2j, als Lazy 3j is zou ik graag een tweede aankopen. Een compagnon voor Lazy. Ze zal heel blij zijn!

Groetjes,

Kathy



beagle




Beagle – Happy Birthday Paddy

review for beagle - by ,Posted on June 10th, 2020
5/ 5stars

Merci, voici Paddy

Elle est en pleine forme



beagle




Beagle – Snoepie

review for beagle - by ,Posted on May 25th, 2020
5/ 5stars

Beste
3 jaar geleden ben ik een beagle bij jullie komen halen. Beste keuze ooit! Helemaal verliefd op onze Snoepie! Zie foto!
Vriendelijke groeten J.M.



beagle





Load more