Go back

Woefkesranch has already received 1327 emails
from satisfied customers (since 2014)


Malchi – Electra

Posted on February 11th, 2017

 SUPRERHONDJE en zeer tevreden van onze Malchi Electra is haar naam Bedankt. x

Decoster – Dewulf

default icon 589ef31170563

Read more ...

boomer, Mal-Chi


KRUISING KEES/YORK

Posted on August 23rd, 2016

Ons ventje is groot geworden 😀 (y) Groetjes van Harley (geboren 08/08/2014 – kruising keeshond/yorkshire)

13164427_230175820688573_807398133605389662_n

Read more ...

boomer, ervaringen Woefkesranch


Pomsky – Boomer

Posted on August 22nd, 2016

Read more ...

boomer, ervaringen Woefkesranch


Zara – Mal-chi

Posted on May 6th, 2016

Bonjour,

Vous trouverez ci jointe une photo de notre petite Chienne Mal-chi, nous l’avons appeler ZARA.

Elle va très bien.

Bien à vous,

D.D

 

Read more ...

boomer, Mal-Chi


boomer – Antwerpen

Posted on May 6th, 2016

Dag Marleen en Wannes
We hebben even gewacht met antwoorden, tot alles achter de rug was.  Dit wil zeggen : vaccinatie, eerste puppy toilettage, enz… En jawel, nu is mijnheerke klaar om met ons op reis te vertrekken.
Hij doet het heel goed, is zeer speels, deugnietje, slaapt, eet goed. Hij is zeer sociaal, zowel tegenover mensen en andere dieren.  Iedereen vindt hem “ne knappe gast”. Zijn gewicht is momenteel 2 kilo en 400 gram en hij is dat gewicht zeker in goud waard.
Bedankt voor deze lieve kleine schat.
Hierbij nog enkele fotootjes.
Ireen en Arie

“>

Read more ...

boomer, ervaringen Woefkesranch


Oreo – Cavachon

Posted on April 26th, 2016

Hallo Wannes,

Oreo is een week geleden gevaccineerd en heeft al zijn eerste wasbeurt gehad. Hij heeft toen twee injecties gehad, en moet volgende maand nog eentje krijgen. Dat is een beetje vreemd. Moeten ze in Brussel meer gevaccineerd?
Met Oreo gaat het fijn. Hij is de hele dag blij en zoet. Hij gaat nu ook mee wandelen en is enthousiast om nieuwe mensen en honden te ontmoeten. Het enige probleem is dat hij zijn behoeftes alleen thuis in zijn toilet wil doen. Ik zet hem buiten in het hondentoilet toen ik zag dat hij de behoeftes had, maar lukte het steeds niet. Hoe moet ik hem leren een hondentoilet buiten te gebruiken?

Read more ...

boomer, cavachon, ervaringen Woefkesranch


Malchi

Posted on April 13th, 2016

Klik op de foto om originele grootte te bekijken
Klik op de foto om originele grootte te bekijken
beide hondjes hebben de zelfde papa : Rudy-ke van de  Woefkesranch
Heel typerend :  als puppie  hebben ze zwarte vlekjes …
bij het meisje zijn deze vlekjes blauw geworden .
Ik ben benieuwd of het mannetje ook blauw zal worden van kleur …
AFWACHTEN …
Mr Straus ,  hou je ons op de hoogte ? 
Tof dat jullie meisje haar half-broertje als vriend krijgt  🙂

Read more ...

boomer, ervaringen Woefkesranch, Mal-Chi


Malchi – Jack

Posted on April 12th, 2016

Klik op de foto om originele grootte te bekijken

Subject: Jack ten huize Mets

Marleen,

Jack doet het heel goed, zie de leuke foto´s in bijlage.

Hij is reeds ontwormd en doet zijn behoeften 8/10 keer op de puppymat vlak bij het raam. Als hij ernaar toe gaat, en we zijn op tijd om het schuifraam te openen, dan doet hij zijn behoeften buiten.

Het verzorgen, oogjes zuiver maken en borstelen, laat hij steeds makkelijker toe. Eten doet hij ook prima.

We moeten wel voldoende speeltjes voorzien want hij is bijtgraag 😉

Groetjes,

Philippe Mets

Read more ...

boomer, ervaringen Woefkesranch, Mal-Chi, mixed chihuahua


Malchi – Buddy

Posted on April 11th, 2016

Hierbij een update over onze malchi buddy :-)Hij steld het heel goed,is ondertussen 4maanden oud en heeft al een
eerste kappersbezoek en een reis naar de sneeuw achter de rug die hem
heel goed bevallen is.
Hiebij enkele foto’s

Groetjes buddy en co
Ellen V.

 

Read more ...

boomer, ervaringen Woefkesranch, Mal-Chi, mixed chihuahua


Cavachon – Kamiel

Posted on March 24th, 2016

Hey Marleen en Wannes
Kamiel doet het heel, heel, goed. Slaapt in zijn eigen nestje.  Heeft nooit gepiept of zich aangesteld.  Met de zindelijkheid zijn we ook op de goede weg en raar of zelden gebeurt er een accidentje.  Het is nen echte kadee en we zijn er zeer blij mee.  Alhoewel we nog niet zo veel de deur zijn uitgeweest, is het toch het een succeshondje, heel sociaal ook. Jullie adres is dan ook al een paar keer doorgegeven.  Bedankt voor al jullie goede raad en hopelijk gaat hij zo verder.
Ik heb toch een vraagje.  Kamiel lust niet echt de brokken van denkadog.  Eukanuba gaat vanzelf.  Kan ik dan gewoon 3 x Eukanuba geven, eventueel aangevuld met wat afgekookte groentjes?  Of wat doe ik best?
In bijlage enkele fotootjes.
Ireen en Arie

Read more ...

boomer, cavachon, ervaringen Woefkesranch