Woefkesranch has already received 1414 emails
from satisfied customers (since 2014)

Review zin 1
husky
Review gemiddelde

Malchi : Lola

review for boomer - by ,Posted on June 4th, 2017
5/ 5stars
Bonsoir,
Comme vous pouvez le constater, Lola va très bien.
Elle est adorable !
Très affectueuse et elle adore jouer.
Le rappel des vaccins a bien été fait ce vendredi.
Encore un grand merci pour votre service impeccable !
Renaud ; -)
Envoyé depuis mon appareil Samsung


boomer, Mal-Chi, mixed chihuahua




Chien – Fipsy

review for boomer - by ,Posted on May 24th, 2017
5/ 5stars
Bonjour Marleen,
Tout va bien, on – Fipsy – s’est bien habitué au nouvel entourage et se porte à merveille !
Il a passé ses vaccins, reçu son Flubenol et le vétérinaire a adapté son enregistrement.
Au début, j’étais un peu inquitée car le premier vétérinaire aurait (!) détecté un champignon – j’ai lavé le petit 2 fois à l’Imaverol à interval de 4 jours et suis passée voir un autre vétérinaire … qui m’a rassurée et dit qu’il n’y avait aucune raison de continuer ce traitement (prévu initialement pour un mois!). Je vais d’ailleurs rester avec ce deuxième vétérinaire…!!
Fipsy est vif, futé et rusé et je l’adore…
Voici qqs photos
… comme vous pouvez le constater, Fipsy va très bien 😊😍😃.
Je vous souhaite encore une bonne journée et vous dis à la prochaine.
Carmen


boomer




Malchi – Electra

review for boomer - by ,Posted on February 11th, 2017
5/ 5stars
 SUPRERHONDJE en zeer tevreden van onze Malchi Electra is haar naam Bedankt. x

Decoster – Dewulf

default icon 589ef31170563



boomer, Mal-Chi




KRUISING KEES/YORK

review for boomer - by ,Posted on August 23rd, 2016
5/ 5stars

Ons ventje is groot geworden 😀 (y) Groetjes van Harley (geboren 08/08/2014 – kruising keeshond/yorkshire)

13164427_230175820688573_807398133605389662_n



boomer




Pomsky – Boomer

review for boomer - by ,Posted on August 22nd, 2016
5/ 5stars


boomer




Zara – Mal-chi

review for boomer - by ,Posted on May 6th, 2016
5/ 5stars
Bonjour,

Vous trouverez ci jointe une photo de notre petite Chienne Mal-chi, nous l’avons appeler ZARA.

Elle va très bien.

Bien à vous,

D.D

 



boomer, Mal-Chi




boomer – Antwerpen

review for boomer - by ,Posted on May 6th, 2016
5/ 5stars
Dag Marleen en Wannes
We hebben even gewacht met antwoorden, tot alles achter de rug was.  Dit wil zeggen : vaccinatie, eerste puppy toilettage, enz… En jawel, nu is mijnheerke klaar om met ons op reis te vertrekken.
Hij doet het heel goed, is zeer speels, deugnietje, slaapt, eet goed. Hij is zeer sociaal, zowel tegenover mensen en andere dieren.  Iedereen vindt hem “ne knappe gast”. Zijn gewicht is momenteel 2 kilo en 400 gram en hij is dat gewicht zeker in goud waard.
Bedankt voor deze lieve kleine schat.
Hierbij nog enkele fotootjes.
Ireen en Arie

“>


boomer




Oreo – Cavachon

review for boomer - by ,Posted on April 26th, 2016
5/ 5stars
Hallo Wannes,

Oreo is een week geleden gevaccineerd en heeft al zijn eerste wasbeurt gehad. Hij heeft toen twee injecties gehad, en moet volgende maand nog eentje krijgen. Dat is een beetje vreemd. Moeten ze in Brussel meer gevaccineerd?
Met Oreo gaat het fijn. Hij is de hele dag blij en zoet. Hij gaat nu ook mee wandelen en is enthousiast om nieuwe mensen en honden te ontmoeten. Het enige probleem is dat hij zijn behoeftes alleen thuis in zijn toilet wil doen. Ik zet hem buiten in het hondentoilet toen ik zag dat hij de behoeftes had, maar lukte het steeds niet. Hoe moet ik hem leren een hondentoilet buiten te gebruiken?



boomer, cavachon




Malchi

review for boomer - by ,Posted on April 13th, 2016
5/ 5stars
Klik op de foto om originele grootte te bekijken
Klik op de foto om originele grootte te bekijken
beide hondjes hebben de zelfde papa : Rudy-ke van de  Woefkesranch
Heel typerend :  als puppie  hebben ze zwarte vlekjes …
bij het meisje zijn deze vlekjes blauw geworden .
Ik ben benieuwd of het mannetje ook blauw zal worden van kleur …
AFWACHTEN …
Mr Straus ,  hou je ons op de hoogte ? 
Tof dat jullie meisje haar half-broertje als vriend krijgt  🙂


boomer, Mal-Chi




Malchi – Jack

review for boomer - by ,Posted on April 12th, 2016
5/ 5stars

Klik op de foto om originele grootte te bekijken

Subject: Jack ten huize Mets

Marleen,

Jack doet het heel goed, zie de leuke foto´s in bijlage.

Hij is reeds ontwormd en doet zijn behoeften 8/10 keer op de puppymat vlak bij het raam. Als hij ernaar toe gaat, en we zijn op tijd om het schuifraam te openen, dan doet hij zijn behoeften buiten.

Het verzorgen, oogjes zuiver maken en borstelen, laat hij steeds makkelijker toe. Eten doet hij ook prima.

We moeten wel voldoende speeltjes voorzien want hij is bijtgraag 😉

Groetjes,

Philippe Mets



boomer, Mal-Chi, mixed chihuahua