Woefkesranch has already received 1878 emails
from satisfied customers (since 2014)

Review zin 1
husky
Review gemiddelde

chihuahua – mini

review for Chihuahua - by ,Posted on January 3rd, 2019
5/ 5stars

—–Oorspronkelijk bericht—– Van: Brose Yannick [mailto:] Verzonden: vrijdag 28 december 2018 17:55 Aan: Onderwerp: Joyeux noël
Bonjour nous vous souhaitons un joyeux noël. Minnie va avoir 6 mois. Elle se porte à merveille voici une photo d’aujourd’hui.



Chihuahua




Django – Chihuahua

review for Chihuahua - by ,Posted on November 14th, 2018
5/ 5stars


Chihuahua




Chihuahua – Flupke

review for Chihuahua - by ,Posted on October 25th, 2018
5/ 5stars

Weer wat nieuwe beelden van die kleine rakker!!

 

Grtjs Wendy….

 



Chihuahua




Chihauahua : Verjaardag Flupke

review for Chihuahua - by ,Posted on October 19th, 2018
5/ 5stars

Beste Marleen & Wannes,

 

Hartelijk bedankt voor de felicitatie!

Flup is geweldig & voelt zich echt de baas van de drie!

Echt een ” supermanhondje”.

 

 

Groetjes,

 

Wendy & Flupke



Chihuahua




x Chihuhahua : Faith 1 jaar

review for Chihuahua - by ,Posted on July 10th, 2018
5/ 5stars

Goedemiddag,
Het gaat top met Faith.
Een paar fotos.

Met vriendelijke groeten,

Rebecca

Met vriendelijke groeten Björn



Chihuahua, ervaringen Woefkesranch, mixed chihuahua




chihuahua -Roosje

review for Chihuahua - by ,Posted on March 30th, 2018
5/ 5stars

Goeiemorgen ,

 

Hierbij een foto van Roosje .

MVG.

evy

 



Chihuahua, ervaringen Woefkesranch




Chihuahua – Pirate

review for Chihuahua - by ,Posted on February 17th, 2018
5/ 5stars

Pirate komt ook nog van bij jullie!6 jaar geleden ong.

 

Verstuurd vanaf mijn iPhone


Chihuahua




Chihuahuas à poil court

review for Chihuahua - by ,Posted on December 16th, 2017
5/ 5stars
Bonjour, les petits chiots vont très bien! Ils sont en pleine forme 😄
Nous les avons vermifuges ce matin et encore demain
Bonne soirée
Frédérique
Envoyé depuis un mobile Samsung.


Chihuahua




Foto van Wuppertal van onze Kleine faith

review for Chihuahua - by ,Posted on December 16th, 2017
5/ 5stars

In de omgekeerde tram in duitsland, het was super.



Chihuahua




CHIHUAHUA – Flupke

review for Chihuahua - by ,Posted on December 16th, 2017
5/ 5stars
Beste Marleen,
Ik zal je enkele foto’s die ik momenteel al heb even doorsturen.
Ik wist dat al van die ontworming hoor, heb trouwens aanstaande donderdag al een afspraak bij mijn dierenarts te Averbode.
Voor het moment , verloopt alles goed en lukt het ook met de twee andere chihuahua’s. De eetlust is enorm maar ik geef hem natuurlijk niet meer dan hij mag krijgen.
Zijn naan is trouwens Flupke, ik had echt geen ander gedacht in mijn hoofd. Ik Laat zeker nog iets weten & alvast bedankt voor de zorgen en de nieuwe lieve vriend!!!
De Woefkesranch is voor mijn part zijn ” naam ” waardig.
Vriendelijke groetjes & dikke pootjes,
Wendy De Meuter , Flupke & de rest van de hondenfamilie…


Chihuahua