Woefkesranch has already received 1727 emails
from satisfied customers (since 2014)

Review zin 1
husky
Review gemiddelde

Franse Bulldog – Sally

review for bulldog français - by ,Posted on April 30th, 2018
5/ 5stars

Het begin en nu🙂
Nog steeds super blij met ons Sally!
Ze is van 26 december 2011
Woefkesranch International rashondenkwekerij
Wauw. Pra htige fotos!
Nog nooit problemen mee gehad, echt een super hond
Woefkesranch International rashondenkwekerij
Zo hoort het! Blij te horen dat alles goed gaat met jouw hondjeQ
En een ebgelse bulldog heb je ook! Mooi! Het andere ras ken ik precies niet, lijkt op een kruising maltezer chihuahua

Ja ik heb een Franse bulldog, een Engelse bulldog en een kruising chihuahua/shih-tzu

Woefkesranch International rashondenkwekerij
Heel mooi 😉 alle drie!
Dankjewel!


bulldog français, franse bulldog, french bulldog




Franse Bulldog

review for bulldog français - by ,Posted on February 23rd, 2017
5/ 5stars

Alle 2 bij jullie gekocht 😍

default iconGekoppeld-berichtgedeelte



bulldog français, franse bulldog, french bulldog




Emma – Bouledogue Francais

review for bulldog français - by ,Posted on December 30th, 2015
5/ 5stars
fin de l’année 2015.. alors je vous montre encore une fois ma petite Emma


bulldog français, franse bulldog, french bulldog




Franse bulldog

review for bulldog français - by ,Posted on October 27th, 2015
5/ 5stars
—–Oorspronkelijk bericht—–
Van:
Verzonden: donderdag 1 oktober 2015 12:54
Aan: info@woefkesranch.be
Onderwerp: Re: Conseils d’éducation pour votre chiot – Woefkesranch
 

Bonjour à vous,
Voici quelques photos de boss un bouledogue français acheté chez vous après des longues semaines d’attente il a enfin une oreille dresséeEnvoyé de mon iPhone



bulldog français, franse bulldog, french bulldog




Franse Bulldog – Maurice

review for bulldog français - by ,Posted on October 9th, 2015
5/ 5stars

Kleine Maurice heeft vandaag goed genoten van het goede weer met zijn vriendin Moka

Een weekje is hij nu thuis en ik kan jullie garanderen dat hij zich al goed thuis voelt Morgen naar de dierenarts voor controle en vaccins maar hij ziet er alleszins zo gezond uit als een vis!

franse-bulldog-maurice-4 franse-bulldog-maurice-1 franse-bulldog-maurice-2 franse-bulldog-maurice-3



bulldog français, franse bulldog, french bulldog




Franse bulldog – Jameke

review for bulldog français - by ,Posted on September 25th, 2015
5/ 5stars
—– Original Message —–

From: ernavangucht
Sent: Thursday, September 24, 2015 10:00 PM
Subject: Bericht
Ons jameke is al 16 maand het gaat rap slaap nog veel en verder een deugeniet
Verzonden vanaf Samsung-tablet


bulldog français, franse bulldog, french bulldog




Franse bulldog – Franck

review for bulldog français - by ,Posted on September 25th, 2015
5/ 5stars
foto’s franse Bull
franck
van klant die nieuwe klant heeft doorgestuurd


bulldog français, franse bulldog, french bulldog




Bulldog français

review for bulldog français - by ,Posted on September 3rd, 2015
5/ 5stars

voici des nouvelles de notre petit bulldog venu chercher chez vous en mars 🙂 🙂

bulldog thomsarr (Kopie)



bulldog français, franse bulldog, french bulldog




Franse bulldog – Diesel

review for bulldog français - by ,Posted on September 3rd, 2015
5/ 5stars

Dag Marleen,
Ons hondje, Diesel steld het tot nu toe zeer goed…
Hij heeft deze nacht zeer flink in zijn bench geslapen.
Hij eet en drinkt goed.
Onze poezen vindt hij leuk, hij loopt erachter.. Als we zien dat onze poezen het niet leuk vinden dan zeggen we hem dat hij moet stoppen. We hebben ook een cavia, die vindt hij niet leuk.. Daar blaft hij naar, ook dan zeggen we dat dat niet flink is!! En dan stopt hij.
Hij heeft ook al veel buiten gespeeld met de kindjes, en nu is hij volledig uitgeteld…
Hij is superlief!!



bulldog français, franse bulldog, french bulldog




Bulldog francais – Sally

review for bulldog français - by ,Posted on September 3rd, 2015
5/ 5stars
Voici Sally, petit bouledogue français que nous sommes venus chercher jeudi passé.

Elle se porte à merveille, elle a son petit caractère et est assez têtue mais malgré cela nous l’aimons déjà très fort 🙂

Belle journée à vous,

Jérôme D. et Julie T.



bulldog français, franse bulldog, french bulldog