Go back

Woefkesranch has already received 1393 emails
from satisfied customers (since 2014)


Boomer – Golden Retriever

Posted on June 22nd, 2017

Dag Woefkesranch

Onze Boomer die we 5dagen geleden bij jullie gekocht hebben doet het geweldig. Hij slaapt ‘s nachts 7 u aan 1 stuk waardoor we ook niet moeten opstaan om hem te laten plassen ‘s nachts! 🙂


Met vriendelijke groeten

Read more ...

golden Retriever


Golden Retriever – Luxembourg

Posted on February 19th, 2017

Bonjour,
merci pour le rappel. tout va très bien, le petit ce sent deja comme a la maison! Merci beaucoup

Read more ...

golden Retriever


Golden Retriever -Lucky at 7 months

Posted on January 1st, 2017

Best wishes for the new year 2017 and a picture with our Lucky which is today, 7 months old.
Best regards,
Florin Deaconu

Read more ...

golden Retriever


GOlden Retriever – Maika – Oudenburg

Posted on December 4th, 2016

Maika” stelt het goed. ‘T Is een deugniet
Klik op de foto om originele grootte te bekijken

Read more ...

golden Retriever


Golden Retriever – Oscar

Posted on October 8th, 2016

Read more ...

ervaringen Woefkesranch, golden Retriever


Golden Retriever – Isco

Posted on August 26th, 2016

> Bonjour,
>
> Comme promis voici des photos de “Isco”qui est maintenant chez nous depuis
> maintenant 5 semaines 🙂
>
> Bonne journées.

Read more ...

ervaringen Woefkesranch, golden Retriever


Golden retriever – Meika

Posted on August 22nd, 2016

Bonjour Madame, Monsieur,

 

Tout va bien avec notre petite Meika.  Samedi 30 et dimanche 31 juillet elle a été vermifugée.  Cela s’est très bien passé.  Elle a déjà bien grandit et elle mange très bien.  Voici quelques photos que nous avons prises  de Meika avec nous à la maison.

Nous avons une petite question.  Quand pourrons-nous un peu augmenter la quantité de nourriture pour Meika ?  Elle reçoit entre ½ et ¾ de tasse 3x par jour.  C’est le repas de midi qu’elle préfère.  Elle vide toujours bien sa gamelle et on a l’impression, qu’elle en mangerait encore si on lui en donnait.

Elle gratte aussi beaucoup ses petites dents sur les briques de la maison ou sur les pierres bleues.

 

Merci pour vos petites vidéos d’éducation, pour vos conseils et votre disponibilité.

 

Bien Ă  vous,

 

Famille P. Ernst (Montzen)

 

Read more ...

ervaringen Woefkesranch, golden Retriever


Golden Retriever – Oscar

Posted on June 25th, 2016

Read more ...

ervaringen Woefkesranch, golden Retriever


Hulphond Golden Retriever Mandy

Posted on May 26th, 2016

Hallo Marleen
Hier een foto van Mandy in haar eerste tas tuig .
Ze is nu bijna 21 weken en ze doet het fantastisch ze gaat al aan rolstoel mee lopen en doet al deuren dicht he ook doet ze al sokken uit en raapt ze kleine dingen op en brengt ze hoog voor he. Ze ziet er dan ook heel goed uit en heeft een hoog groeitempo  ze is bijna net zo groot als vagebond. Iedereen vraagd of ze Pokon te eten krijgt zo snel. En weegt nu 20 kg . Ze is mooi slank en tijdens dierenarts controles is ze optimaal en kern gezond.
Groetjes
Piet Hennevanger

Read more ...

golden Retriever


Golden Retriever – Mandy

Posted on April 15th, 2016

Groetjes Mandy

Hoi Marleen
Ze is al erg gegroeid, en weegt al bijna 15 kg .
Het is een prachtige en speelse kerngezonde pup volgens mijn Dierenarts
Groetjes Piet H.

 

Read more ...

ervaringen Woefkesranch, golden Retriever