Woefkesranch has already received 1794 emails
from satisfied customers (since 2014)

Review zin 1
husky
Review gemiddelde

Golden retriever – Max

review for golden Retriever - by ,Posted on September 3rd, 2018
5/ 5stars

Bonjour et merci pour votre mail.

 

Max va très bien et a fêté son anniversaire en famille ( voir photos )

 

Merci et bien à vous.



golden Retriever




Golden Retriever – Barry

review for golden Retriever - by ,Posted on May 17th, 2018
5/ 5stars

onze ”kleine” Barry

al goed gegroeid, prachtige hond, zal nen groten worden

groetjes de fam De Braekeleer



golden Retriever




Ramses – Golden Retriever

review for golden Retriever - by ,Posted on May 17th, 2018
5/ 5stars

Bonjour,
Comme promis vous retrouverez une photo de Ramses qui est maintenant chez nous depuis deux semaines.
Il est très gentil et sociable et nous sommes donc ravis.
Bien à vous,
De Beauffort



golden Retriever




golden Retriever – Barry

review for golden Retriever - by ,Posted on April 30th, 2018
5/ 5stars

onze ”kleine” Barry

al goed gegroeid, prachtige hond, zal nen groten worden

groetjes de fam De Braekeleer

 



golden Retriever




Golden Retriever

review for golden Retriever - by ,Posted on April 30th, 2018
5/ 5stars


ervaringen Woefkesranch, golden Retriever




Mylo 1 jaar foto – Golden retriever

review for golden Retriever - by ,Posted on April 13th, 2018
5/ 5stars

 

 



golden Retriever




golden Retriever – 10 jaar

review for golden Retriever - by ,Posted on February 21st, 2018
5/ 5stars

Goedemiddag, Op uw site zag ik dat u labradoodles fokt en een nestje had verwacht in januari. Kunt u mij vertellen of er nog een nestje komt, en wie de ouders van de pups dan zijn? (Maat, vacht, kleur) Onze Golden Retriever, nu 10 jaar, hebben wij bij jullie gekocht en we waren erg tevreden! Ik zal, gewoon omdat dat leuk is, een foto van hem bijvoegen 🙂 Ik hoor heel graag wat van u over de labradoodles. Met vriendelijke groet, Janneke Blok       



golden Retriever




Golden Retriever – Sasha

review for golden Retriever - by ,Posted on February 17th, 2018
5/ 5stars
Beste Marleen,

Toen we met Sasha bij jou vertrokken, wist mijn zoon nog niet welke verrassing hem te wachten stond. Toen we thuis arriveerden was hij dan ook dolgelukkig als we met een kleine pup uit de auto stapten.

Sasha is ondertussen al een maand bij ons.

Wij hebben moeten wennen, hij heeft moeten wennen. Maar ondertussen zijn we al flink op elkaar afgestemd en aangepast.

Hij eet goed, is ‘s nachts heel braaf, hij kent zijn naam en reageert al geregeld om commando’s.

Wat heel fijn is, hij kan al een mooi blokje aan de leiband wandelen!

Morgen gaan we voor het eerst met hem naar de dokter, hopelijk verloopt dat ook vlot 🙂

We zijn heel fier en gelukkig met hem! Het is een lekker beest, een superhond, een knuffelbeer …

Dankjewel voor je goede raad, info en advies!

In bijlage een aantal foto’s van hoe hij was en hoe hij nu is …

Groetjes

Miet, Zia & Daan



golden Retriever




Golden retriever

review for golden Retriever - by ,Posted on January 11th, 2018
5/ 5stars



golden Retriever




Bamboo – Golden retriever

review for golden Retriever - by ,Posted on December 18th, 2017
5/ 5stars
Bonjour Marleen,

Ce n’est pas grave je comprends, vous avez beaucoup de travail. Bamboo va faire 1 an le 19 décembre et c’est le rayon de soleil de la famille.



golden Retriever