Woefkesranch has already received 2004 emails
from satisfied customers (since 2014)

avarage score for the Labrador of woefkesranch


husky
Avarage score of 5/5 based on 35 client reviews

Labrador, Rico

review for Labrador - by ,Posted on June 18th, 2019
5/ 5stars

Beste,

Dank je wel voor de lieve mail. Dit is Rico met zijn verjaardagcadeautje.

Met vriendelijke groeten

Partoens Stephan



Labrador




Labrador

review for Labrador - by ,Posted on March 6th, 2019
5/ 5stars

Hallo ,

Alles goed met de puppy. Ze eet en drinkt normaal . Speelt ook al maar ze is wel nog wat schuw als ik ze wil aaien en proberen de leiband aan te doen . Ik vroeg me af als ik de chip nog moet laten registreren op mijn naam of hebben jullie dat al gedaan .

Groetjes



Labrador




Foto’s Zoefke 1 jaar.

review for Labrador - by ,Posted on March 4th, 2019
5/ 5stars

Hier enkele foto’s van Zoefke nu vandaag 1 jaar ūüėä. Bedankt voor de verjaardag wensen. ‚̧ԳŹ.¬† Schat van een hond ūüėć.



Labrador




Labrador – GusGus

review for Labrador - by ,Posted on July 27th, 2018
5/ 5stars

Dear Woefkesranch, Hi, my name is Katie and my husband and I recently bought a Labrador Retriever puppy from you all. We named him Augustus but we call him GusGus for short. I just wanted to send a few pictures of him and let everyone know that he is happy, healthy, and doing great at his new home! Thank you all so much for providing such great pups. Below are some photos of him! Sincerely, The Mathews Family & GusGus



Labrador




Max – Labrador Retriever

review for Labrador - by ,Posted on June 29th, 2018
5/ 5stars

 

 

Sorry voor dat ik kon antwoorden had problemen met de pc
Met onze puppy is alles dik in orde ,we hebben hen de naam Max gegeven.
Is al flink gegroeid en weegt nu19kilo
Hartelijk dank voor jullie bericht
groeten van ons allen en zal je eens een foto door sturen

 



Labrador




Labrador, Luna

review for Labrador - by ,Posted on May 17th, 2018
5/ 5stars

 

Mvg Sebastien en leen en luna alles is ok met ons luna ze is snel groot geworden

Verstuurd vanaf mijn iPhone



Labrador




Labrador – Dex

review for Labrador - by ,Posted on April 13th, 2018
5/ 5stars

Hallo hier een foto van DEX op zijn eerste verjaardag.

Het is alles geworden wat we verwacht hadden ,een geweldige hond.

 



Labrador




Verjaardag Laika (1 jaar)

review for Labrador - by ,Posted on April 6th, 2018
5/ 5stars

ho ho mag  van  de  baas  alles  doen  en  ze  weet  dat het  is  zijn  god  welke  manier  om  te  slapen   daag  rosa

more



ervaringen Woefkesranch, Labrador




Verjaardag Laika (1 jaar)

review for Labrador - by ,Posted on April 6th, 2018
5/ 5stars

 Aan MARLEEN  EN  CO,

 

Het is een zeer TOFFE  HOND, maar hij heeft wel een geweldige vernielzucht

nooit  zo eentje  gehad: niks  is  veilig, hij bijt doodgewoon de elektrische draden door van de poort, en bijt stukken van de schoenen en de klompen en het brandhout.

Ze is goede vrienden met de kat en goede vriend van de kippen. 

verder  alles  oke   tot  later  Rosa

[Marleen – Woefkesranch]

 

Ons antwoord aan Rosa:

Dag Rosa,

 

Ik denk niet dat jullie met een Bench gewerkt hebben hé ?

Probeer haar te betrappen, en gooi een leeg plastic flesje met knikkers naar haar ,

Ze gaat dit associeren met het  foutief gedrag,

Probeer eens.

 

Hopelijk vernielt ze uw bloemenperk niet  J

 

Bedankt voor de foto’s,

Marleen

 

 

 

 



Labrador




Labrador

review for Labrador - by ,Posted on January 11th, 2018
5/ 5stars



Labrador