Woefkesranch has already received 1901 emails
from satisfied customers (since 2014)

Review zin 1
husky
Review gemiddelde

Melita 1 jaar jong vandaag

review for bichon maltais - by ,Posted on February 12th, 2019
5/ 5stars

Melita 1 jaar jong vandaag
Marleen en Wannes,
Ja, Melita 1 jaar jong! Hiep Hiep Hoera!
Hartelijk bedankt voor de verjaardagskaart! Iedere dag zijn wij heel blij met Melita. Wij zijn Marleen en Wannes van Woefkesranch heel dankbaar dat zij Melita in ons leven gebracht hebben.
Dit is alvast een foto van Melita op haar 1ste verjaardag!



bichon maltais, maltese, maltezer




Tess onze maltezer , 2 jaar geleden bij julie aangekocht.

review for bichon maltais - by ,Posted on January 6th, 2019
5/ 5stars

Onderwerp: Tess onze maltezer , 2 jaar geleden bij julie aangekocht.
Superveel vriendschap. Onmisbaar in ons gezin!



bichon maltais, maltese, maltezer




Maurice geboren 16April – Maltezer

review for bichon maltais - by ,Posted on December 29th, 2018
5/ 5stars

—–Oorspronkelijk bericht—– Van: Kelly Van Quaethem [mailto:] Verzonden: vrijdag 28 december 2018 22:20 Aan: Onderwerp: Maurice geboren 16April
Beste,
Hierbij stuur ik enkele foto’s van Maurice. Geboren bij jullie 16 april’18. Het gaat uitstekend met mij! Ik ben in een zeer warm gezin terecht gekomen waar ze heel goed voor me zorgen! Ik ben zeer speels…ik vind het geweldig om met kindjes te spelen en ben zeer lief!😊 Ik krijg lekker eten en water🐾 ik hoop in dit warm gezin nog veel jaartjes te mogen blijven want mijn baasjes zorgen heel goed voor mij! 👍dikke poot van Maurice!🐾😊



bichon maltais, maltese, maltezer




Diva – Maltezer

review for bichon maltais - by ,Posted on December 26th, 2018
5/ 5stars

Wannes en familie,

Beste wensen voor 2019 vanwege DIVA en gans de familie.
Bijna één jaar en ze heeft haar kerststrikje aangedaan🐕

Mvg,D


bichon maltais, maltese, maltezer




Hallo woef woef van Melita

review for bichon maltais - by ,Posted on October 11th, 2018
5/ 5stars

Hallo Woefkesranch team, Even een berichtje van Melita. Zij blaft woef woef om jullie te begroeten. Melita heeft al vele avonturen beleefd in haar korte bestaan. Morgen wordt ze 8 maanden en ze hoopt dat het goed met jullie gaat. Hartelijke groeten van Melita, Martina en Helena



bichon maltais, maltese, maltezer




Maltezer – Cellake

review for bichon maltais - by ,Posted on September 3rd, 2018
5/ 5stars

Dank voor de wensen voor mijn lief Cellake

Echt een duiveltje

Simonne

Verzonden vanaf Samsung-tablet.



bichon maltais, maltese, maltezer




Gusto – Maltezer

review for bichon maltais - by ,Posted on July 10th, 2018
5/ 5stars

Beste,

De naam van onze puppie is Gusto geworden (van dolce gusto)
Gelukkig niet veel problemen gehad. Inentingen heeft hij begin juni gehad volgens jullie instructies. Alleen zijn behoeften buiten doen lukt nog niet altijd even goed. Helaas nog vaak ongelukjes. Voor een koekje gaat hij al mooi zitten, liggen, in zijn bench en geeft hij al een pootje 🙂
Wanneer kunnen we ermee naar de hondenkapper gaan, want z’n haar is inmiddels behoorlijk lang? Dierenarts geeft aan hier best mee te wachten tot hij 6 maanden is (dus pas half augustus)
Mvg,
C & L



bichon maltais, ervaringen Woefkesranch, maltese, maltezer




Lilou – Maltezer

review for bichon maltais - by ,Posted on July 10th, 2018
5/ 5stars

Hallo Marleen,

Ons Lilou tje doet het uitstekend.
Ze heeft een goede grote hoop dat ze niet meer super veel zal groeien.
Ik raad jullie zeker aan voor de manier van werken en jullie betrouwbaarheid.

Met vriendelijke groeten

Valérie Casteele

Verstuurd vanaf mijn iPhone


bichon maltais, ervaringen Woefkesranch, maltese, maltezer




Diva – Maltezer

review for bichon maltais - by ,Posted on July 2nd, 2018
5/ 5stars

 

Hallo Wannes,

Met ons Diva gaat het prima!
Ze is al een speelse flinke meid geworden (van 6maand) die al veel heeft geleerd.
De eerste dagen waren vermoeiend en een ontdekkingsperiode voor haar én natuurlijk ook voor ons.
Nu is ze ons al zo gewoon dat we ze niet meer kunnen of zouden willen missen.
Ze is al zo aanhankelijk geworden aan ons, en ze heeft het echt getroffen hier wand ze heeft niets te kort en ze wordt zo vertroeteld.
En ze is zo mooi en schattig dat iedereen wil ze meenemen, maar dat gaan we niet laten gebeuren hé!!
We zullen één dezer dagen eens langskomen met ons Divake als het past voor u.
PS:toch blij dat we de laatste moment nog mochten wisselen van het reutje naar het teefje in de nest.
>>>Wij willen dan ook de Woefkesranch alle lof geven,echt top!!
Groetjes,
D & P

 



bichon maltais, ervaringen Woefkesranch, maltese, maltezer




Melita – Maltezer

review for bichon maltais - by ,Posted on June 27th, 2018
5/ 5stars

Hallo

Hartelijk bedankt voor het mailtje.

De puppy heet Melita. Zij is heel lief, intelligent, blij, levendig, sociaal en leuk. Wij hebben haar bij Petplan goed verzekerd. Ook is zij in Nederland ingeschreven. Inmiddels heeft Melita haar laatste vaccinatie ondergaan. Zij volgt een ontwormingskuur via de dierenarts. Melita heeft een anti-teek / anti-vlooi bandje van de dierenarts gekregen.

Dit weekend is Melita bij de dierenarts gescand. Wij waren in de veronderstelling dat Melita een stukje glas of hard plastic had ingeslikt. De scan was goed. Later is gebleken dat Melita het stukje thuis had uitgespuugd. Het was een stukje hard plastic.

De bijgevoegde foto is ongeveer 2 weken geleden gemaakt. Wij zullen een nieuwe foto maken en toezenden.

Wij zijn heel dankbaar dat Melita ons leven verrijkt. Wij geloven dat zij zich goed bij ons thuis voelt. Zij is heel geliefd.

Nogmaals hartelijk bedankt. Wij zullen af en toe iets van Melita laten horen.

Wij zullen Woefkesranch goed aanbevelen bij anderen.

Met hartelijke groet,

M & H Dijkstra

 



bichon maltais, ervaringen Woefkesranch, maltese, maltezer