Woefkesranch has already received 1414 emails
from satisfied customers (since 2014)

Review zin 1
husky
Review gemiddelde

Malchi – Lex

review for Mal-Chi - by ,Posted on July 4th, 2017
5/ 5stars
Met onze puppie Lex is alles ok.
In bijlage enkele foto’s.
Boesmans L.


Mal-Chi, mixed chihuahua




Malchi : Lola

review for Mal-Chi - by ,Posted on June 4th, 2017
5/ 5stars
Bonsoir,
Comme vous pouvez le constater, Lola va très bien.
Elle est adorable !
Très affectueuse et elle adore jouer.
Le rappel des vaccins a bien été fait ce vendredi.
Encore un grand merci pour votre service impeccable !
Renaud ; -)
Envoyé depuis mon appareil Samsung


boomer, Mal-Chi, mixed chihuahua




Malchi – Morris

review for Mal-Chi - by ,Posted on May 13th, 2017
5/ 5stars
Morris doet het hier super goed. Een heel vinnig baasje en hij komt goed overeen met Sam onze cocker en de twee katten die hier rondlopen.
image1.JPG
image2.JPG
Groetjes kris



Mal-Chi, mixed chihuahua




Malchi – Didi

review for Mal-Chi - by ,Posted on May 13th, 2017
5/ 5stars

 

Hallo beste mensen van de Woefkesranch,
Bedankt voor het mailtje. Ik heb er inmiddels al voor gebeld, want ik dacht dat het maar een dag moest.
Nee dus, dus zal ik het nu 2 dagen achter elkaar doen.
Aan de telefoon heb ik al verteld dat die kleine Mal-Chi, genaamd Didi, het fantastisch goed doet. Ze eet en drink goed en
is iedere dag weer enthousiast. Ze speelt heel graag met haar speeltjes, maar rennen en springen is favoriet bij haar.
Verder zijn we zeer verbaasd dat ze al zo goed en lang alleen kan zijn. Ook haar behoeftes vinden we zelden of nooit
in huis. Alles netjes buiten. Zo klein en jong als ze is, voor ons is ze een wondertje. We hebben altijd (grote) honden gehad,
maar daar hadden we toch altijd wat langer werk mee om zindelijk te krijgen. Verder groeit ze goed, volgens mijn dochter.
Die ziet haar zo iedere 3 dagen en die ziet blijkbaar het verschil. Haar vriend had Didi een hele week niet gezien en die
riep vanmorgen: “Och, die is gegroeid zeg”. Dus dat was wel een bevestiging. Ik zie dat natuurlijk niet zo goed.
Conclusie, ik ben superblij dat mijn dochter mij overgehaald heeft, om Didi te gaan halen bij jullie. Niet alleen vanwege
die kleine, maar ook vanwege jullie service en betrokkenheid. Bedankt hiervoor.
Met vriendelijke groeten,
Ineke de Wit  

 



Mal-Chi, mixed chihuahua




Malchi – nio

review for Mal-Chi - by ,Posted on April 20th, 2017
5/ 5stars

We hebben onze Nio nu een week bij ons. Hij kent al goed zijn draai hier ons hij is al redelijk zindelijk. Hij heeft iedereen hun harten al gestolen. Hij is speels en slaapt bij mij op de kamer in zijn nest we zijn super blij met onze puppy Hier wat foto’s van Nio



Mal-Chi, mixed chihuahua




Malchi – daïko

review for Mal-Chi - by ,Posted on April 18th, 2017
5/ 5stars
verreet g uit Nijlen.
20170406_11301520170406_11325520170406_11332520170406_11384020170406_11394720170406_11403820170406_11412120170406_11413420170406_11431220170406_114315


Mal-Chi, mixed chihuahua




Mal Balou

review for Mal-Chi - by ,Posted on April 5th, 2017
5/ 5stars

 

Hallo,
In bijlage wat foto’s van onze Baloe, een malchi uit het nest van 19/11/2016.
Het is een gezond, aanhankelijk, vrolijk hondje met heel wat puppystreken.
We zouden hem niet meer kunnen missen.
Groetjes,



Mal-Chi, mixed chihuahua




Malchi – Woefkesranch

review for Mal-Chi - by ,Posted on February 16th, 2017
5/ 5stars
J’ai acheté mon malchi chez eux il est magnifique !!!

 
Carine  Vanleeuw        
foto van Carine Van Leeuw.

default icon 58a5c50addd39



Mal-Chi, mixed chihuahua




malchi

review for Mal-Chi - by ,Posted on November 22nd, 2016
5/ 5stars

Hallo ,

 

 

bedankt voor de herinnering en de opvolging van onze puppie en de vaccinatie is reeds gebeurd .

Onze hond stelt het goed echt een plezier in huis .

 

Mvg ,

 

benny en brigitte

 



Mal-Chi, mixed chihuahua




Malchi – boomer

review for Mal-Chi - by ,Posted on October 22nd, 2016
5/ 5stars
Hallo
Ik stuur u in bijlage een foto van onze boomer
Gr
Benny


Mal-Chi, mixed chihuahua