Woefkesranch has already received 2372 emails
from satisfied customers (since 2014)

avarage score for the Mal-Chi of woefkesranch


husky
Avarage score of 3/5 based on client reviews

Malchi – Jessie

review for Mal-Chi - by ,Posted on October 11th, 2020
5/ 5stars

Beste allemaal daar in de woefkesranch! Hier een paar fotokes van ons Jessie. Ze doet het zeer goed, is altijd blijgezind, maar ook eigenwijs. Als ze iets niet wil, dan wil ze het ook niet hé, je moet niet aandringen. Ze kan ook heel lief zijn, ze is zeer kindvriendelijk. We kunnen ze echt niet meer missen, al wordt haar energie om te spelen ons wel eens te veel. Ze is zeer levenslustig! Mvg, Nicole, Marcel en van Jessie een dikke knuffel voor jullie!



Mal-Chi, mixed chihuahua




Malchi called Malchi

review for Mal-Chi - by ,Posted on October 10th, 2020
5/ 5stars

I was going to write to you today as we knew it was her first birthday. We called her Malchi.

I wanted to write to you to say how she has brought sunshine and fun and exercise into our lives through this COVID 19 nightmare. As we were told when we came to collect her at 3 months “she is going to be a handful”, she sure is a total maniac.   We would not be without her and keep us entertained 24/7.  Thank you for our Malchi.

Malchi says thank you for remembering her birthday.

Regards

Angela and Takashi



Mal-Chi, mixed chihuahua




Malchi – Zaza

review for Mal-Chi - by ,Posted on October 10th, 2020
5/ 5stars

Dankjewel!  Nu steeds zeer blij met de komst van Zaza in ons gezin! We leggen haar vandaag extra in de watten!

 

mvg Karolien



Mal-Chi, mixed chihuahua




Malchi : Moppie verjaardag

review for Mal-Chi - by ,Posted on June 10th, 2020
5/ 5stars

Halloo,

Vandaag is Moppie 1 jaar geworden,  hier zijn enkele foto’s van hem doorheen het jaar! Ben nog altijd heel tevreden en had me geen beter hondje kunnen voorstellen. Heel hard bedankt!

Groetjes

Kato

Verstuurd vanaf mijn iPhone



Mal-Chi, mixed chihuahua




Lewis Mal-Chi

review for Mal-Chi - by ,Posted on May 11th, 2020
5/ 5stars

Halokes
Hier is onze grootste schat ever!! Mal-chi Lewis 10/5/2018



Mal-Chi, mixed chihuahua




Fennah – Mal-Chi

review for Mal-Chi - by ,Posted on May 8th, 2020
5/ 5stars
Beste

Hierbij verstuur ik je enkele foto’s van onze malchi pup ondertussen 3 maand oud.



Mal-Chi, mixed chihuahua




Sterre – Mal-Chi

review for Mal-Chi - by ,Posted on April 30th, 2020
5/ 5stars

Hallo Marleen en Wannes,

Bij deze laat ik eens weten dat het met Sterre alles goed gaat. ze is lief en speels.
Ze reageert zeer goed op haar naam en kan al op commando zitten en liggen.
Hier enkele foto’s, wil je eens laten weten of je het ontvangen heeft, ik heb voor Pasen ook een foto van sterre naar jullie gestuurd,
maar weet niet of jullie het ontvangen hebben, het was via Whatsapp.
groetjes,
Marijke.


Mal-Chi, mixed chihuahua




Malchi – Boomertje

review for Mal-Chi - by ,Posted on April 23rd, 2020
5/ 5stars

Hallo,

Boomertje is ondertussen een lief,schattig en heel speels pupje geworden en super goed gegroeid.

Groetjes

Boomertje en Katia

Verzonden vanaf mijn Samsung Galaxy-smartphone.



boomer, Mal-Chi, mixed chihuahua




Malchi: Indi

review for Mal-Chi - by ,Posted on April 19th, 2020
5/ 5stars


Mal-Chi, mixed chihuahua




Malchi – Humbert de Biolley

review for Mal-Chi - by ,Posted on April 8th, 2020
5/ 5stars

Bonjour Marleen,

Je vous envoie une photo de notre petite Maya. Elle est en forme, mange bien. Je suis occupée à lui faire changer de nourriture pour en venir à du frais et du naturel. J’y mets de l’ail qui sert comme vermifuge. Je regarde ses excréments et il n’y a pas de petits vers. Je propose de ne pas vermifuger et continuer de vérifier.

Elle a commencé à faire des ballades avec nous sans rencontrer d’autres chiens. J’ai un petit sac dans lequel elle monte quand elle est fatiguée. Je lui ai laissé de la nourriture la nuit dans son parc car elle avait bien promené. Faut-il encore lui laisser à manger la nuit?

Merci en tous les cas, nous avons beaucoup de bonheur à Vivre avec elle.

Bonne journée

Sylvie de biolley



Mal-Chi, mixed chihuahua





Load more