Woefkesranch has already received 1414 emails
from satisfied customers (since 2014)

Review zin 1
husky
Review gemiddelde

Poedel – rambo

review for caniche - by ,Posted on July 12th, 2017
5/ 5stars

Rambo , Een super hond Super intelligent Luistert perfect Heel gehoorzaam Net terug van de kapper 1 jaar jong

Verstuurd vanaf mijn iPhone



caniche, dwergpoedel, poodle, Pudel




Poedel – Hel-la

review for caniche - by ,Posted on July 8th, 2017
5/ 5stars
Beste Marleen,
Hel-La heeft gisteren haar laatste vaccinatie gekregen, dierenarts heeft haar volledig onderzocht, zij is “kern” gezond verklaart !! Vandaag vertrekken wij terug voor een weekje zee, weer een andere omgeving, geuren en geluiden maar Hel-la is niet angstig, integendeel, er zijn weinig of geen geluiden waar zij van afschrikt, ik ben benieuwd met donder en vuurwerk, dit zullen we kortelings kunnen testen ! Zelfs waken doet ze al ??!!
Nog even en ze kan veilig de gaan wereld verkennen “vanop de begane grond en aan de leiband !”
Groetjes en likjes van Hel-La


caniche, dwergpoedel, poodle, Pudel




Ollie – Poedel

review for caniche - by ,Posted on July 4th, 2017
5/ 5stars
Ollie begint al lekker te wennen aan ons en zijn thuis. We zijn superblij met hem. Hij is heerlijk spontaan


caniche, dwergpoedel, poodle, Pudel




Hel-La haar eerste dag in haar nieuwe thuis

review for caniche - by ,Posted on June 16th, 2017
5/ 5stars

Best Marleen,

 

Hel-La haar eerste dagje zit erop, eten, drinken, kleine en grote boodschap allemaal geen probleem, vinnig, levendig, leerrijk en aanhankelijk.

Vannacht was een ander paar mouwen, in haar benche mee op de slaapkamer eens het licht uit, miste ze haar oude stek, huilen, schreeuwen en blaffen, dat heeft ze wel een tijdje kunnen volhouden maar is dan toch maar al knorrend in slaap gevallen, om 4h terug wakker, even een plasje buiten, terug benche in met een beetje geknor maar dan toch nog in slaap gevallen tot 7h, ik heb al erger meegemaakt !!!

 

Vanochtend na haar behoeftes en haar maaltijd, de eerste kennismaking met Lio, dat verliep redelijk nu en dan eens een gegrom maar al bij al in de loop van de dag mocht zij zich al wat meer permitteren maar we ondervinden wel dat Lio stik jaloers is al proberen we ons best te doen haar helemaal niet uit te sluiten, zelfs haar traditioneel koekje aanvaarde ze vandaag niet maar er zit wel al verbetering in, ook voor haar is het even wennen.

 

In de namiddag heeft ze eindelijk haar middagslaapje gedaan maar ze is wel zeer alert, elke beweging of lawaai gaan de oogjes open maar ze dut dan toch terug in.

Al bij al mogen we niet klagen over haar eerste dag, ik denk dat ze zich vlug gaat aanpassen.

 

Tot zover mijn verslag, ik hou u verder ook nog wel geregeld op de hoogte.

 

Groetjes Luc&Leona en een likje van Hel-la



caniche, dwergpoedel, poodle




Dwergpoedel – Bruno

review for caniche - by ,Posted on May 2nd, 2017
5/ 5stars

 

Goedemorgen Marleen,

 

Onze Bruno maakt en doet het goed. Het is een pienter hondje.

Hij loopt al achter ons aan naar buiten voor zijn behoefte.

Hij eet en drinkt goed.

Alleen ’s nachts is het ‘nog’ moeilijk.

Wat adviseren jullie, hem toch hele nacht in bench te houden?

Hij ‘huilt’ enkele uren achter elkaar en dat is het ook weer enkele uren rustig.

Mogen we hem druppeltjes geven dat hij rustig wordt, want zijn stemmetjes is helemaal hees.

En zo ja, hoeveel druppeltjes Rescue mag hij hebben.

 

Alvast dank je wel voor de reactie.

 

 

 

Met vriendelijke groet,

Miriam Plum

 



caniche, dwergpoedel, poodle




Poedel – Milo 1 jaar

review for caniche - by ,Posted on March 14th, 2017
5/ 5stars

Op 11 maart was Milo jarig. Dus Milo en natuurlijk ook Maickey die op 11 februari jarig was, werden weer verwend met een lekker taartje en speeltjes. (Maickey is de witte Malchi, Milo de poedel) Tot de volgende keer
> > > > Verstuurd vanaf mijn iPhone



caniche, dwergpoedel, poodle, Pudel




Caniche – Yoully

review for caniche - by ,Posted on March 13th, 2017
5/ 5stars
Bonjour Madame Marleen
Enfin des nouvelles de Yoully née le 19 juillet,  . Petit chien adorable hyper attachante et très affectueuse et comprend très vite l’apprentissage, genre donner la patte…
Que du bonheur avec elle
Martine Boulanger
Envoyé depuis Windows Mail


caniche, dwergpoedel, poodle




Marley – Dwergpoedel

review for caniche - by ,Posted on March 6th, 2017
5/ 5stars

 

  Beste woefkesranch    
Even een bericht van de familie pijnacker uit hoogerheide nederland    
Onze dwergpoedel (19-07-2016) is een schot in de roos. 
   Superfijn beestje. 
Is nu lekker aan het puberen. 
Klaar voor de volgende cursus bij onze hondenclub.    
Dit is onze 3de hond die we bij jullie gekocht hebben.     
We zijn er heel blij met hem.  
Marley heeft het naar zijn zin

Fred Pijnacker


caniche, dwergpoedel, poodle, Pudel




Poedel – Eleny

review for caniche - by ,Posted on March 5th, 2017
5/ 5stars

Hallo, met Eleny uit Lebbeke ik ben naar de kappen geweest en dat vond ik niet zo leuk,maar ik ben toch mooi hé en verder kan ik heel de dag spellen !

——– Doorgestuurd bericht ——–







poodle, Pudel




Poedel voor en nà

review for caniche - by ,Posted on March 4th, 2017
5/ 5stars


dwergpoedel, poodle, Pudel