Woefkesranch has already received 2195 emails
from satisfied customers (since 2014)

avarage score for the caniche of woefkesranch


husky
Avarage score of 5/5 based on 118 client reviews

Lucky – Poedel

review for caniche - by ,Posted on March 7th, 2020
5/ 5stars
Super dankje, hier 2 foto’s van Lucky…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0


caniche, dwergpoedel, ervaringen Woefkesranch, poodle, Pudel




Caniche – Noisette

review for caniche - by ,Posted on March 2nd, 2020
5/ 5stars

Super merci pour la photo  J

 

J ai déjà lu un peu dans votre livre,

Trés intéressante !

 

Proposez vous que je prends le Yam créme ?

Pour l’instant je ne prend rien pour le menopauze.

 

Marleen

 Noisette se porte très bien…

Encore merci pour votre accueil

 

Dr schmitz

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0


caniche, dwergpoedel, poodle, Pudel




Poedel – Sammy

review for caniche - by ,Posted on March 2nd, 2020
5/ 5stars

 

 

Sammy laten vaccineren op 28_2_2020 ,Sammy Weet er van , op 24 _3 de volgende spuit ,Grt van Mr en Mevr Verbeeck

Verstuurd vanaf mijn iPad

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0


caniche, dwergpoedel, poodle, Pudel




De zusjes op bezoek bij elkaar

review for caniche - by ,Posted on January 13th, 2020
5/ 5stars

Ja hoor er is altijd een beetje verschil geweest van het begin.

Groetjes
Gerda


Op 8 jan. 2020 om 13:36 heeft Marleen – Woefkesranch <
het volgende geschreven:

Knap,

Was er in’t begin ook zo’n verschil in grootte?

Groetjes, marleen


Van: klant

Dag Marleen,

Wat hebben ze wekelijks veel plezier met elkaar. Samen wandelen en

samen ravotten, zo plezant.

Bedankt voor deze super fijne hondjes. Het zijn echte schatten.

En het navelbreukje was heel minimaal en is verholpen bij de sterilisatie.

Lieve groetjes

Rina en Gerda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0


caniche, dwergpoedel, poodle, Pudel




Toby – Dwergpoedel

review for caniche - by ,Posted on January 13th, 2020
5/ 5stars

Marleen, Wannes,…

Enkele foto’s van Toby om eventueel op jullie site te zetten.

We zullen jullie zeker en vast in de toekomst nog foto’s doorsturen.

Je mag gerust op de website vermelden dat wij heel tevreden klanten zijn.

Het is een geweldig hondje!

Groetjes

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0


caniche, dwergpoedel, poodle, Pudel




De zusjes op bezoek bij elkaar

review for caniche - by ,Posted on January 8th, 2020
5/ 5stars

—–Oorspronkelijk bericht—– Van: Gerda Ceyssens [mailto:] Verzonden: woensdag 8 januari 2020 10:40 Aan: Marleen Woefkesranch CC: Rina Ceyssens Onderwerp: De zusjes op bezoek bij elkaar
Dag Marleen,
Wat hebben ze wekelijks veel plezier met elkaar. Samen wandelen en samen ravotten, zo plezant. Bedankt voor deze super fijne hondjes. Het zijn echte schatten. En het navelbreukje was heel minimaal en is verholpen bij de sterilisatie.
Lieve groetjes Rina en Gerda

Share and Enjoy !

0Shares
0

0
0



caniche, dwergpoedel, poodle, Pudel




Cooper

review for caniche - by ,Posted on January 6th, 2020
5/ 5stars

Hier al wat foto’s van onze Cooper, fantastische hond al helemaal ingeburgerd in ons gezin!!! Beste wensen voor het nieuwe jaar! 

Liesbet, Werner en kids 

Share and Enjoy !

0Shares
0

0
0



caniche, dwergpoedel, ervaringen Woefkesranch, poodle, Pudel




Toby – Poedel

review for caniche - by ,Posted on January 6th, 2020
5/ 5stars

Share and Enjoy !

0Shares
0

0
0



caniche, dwergpoedel, ervaringen Woefkesranch, poodle, Pudel




Toffee – Dwergpoedel

review for caniche - by ,Posted on December 30th, 2019
5/ 5stars

Beste Marleen,Wannes en Familie Toffee en ik wensen jullie fijne feestdagen en alvast een schitterend 2020
Bedankt voor de leuke kerstkaart Vriendelijke groetjes

Share and Enjoy !

0Shares
0

0
0



caniche, dwergpoedel, poodle, Pudel




Poedel Noa

review for caniche - by ,Posted on December 13th, 2019
5/ 5stars

Fijne feestdagen van jullie kleine schat
Dag Marleen.
Ik ben nu negen maanden oud. Ik kom uit een nestje van twee zusjes en mijn naam is Noa en ben de kleinste van de twee. Baasje en ik zijn naar de hondenschool geweest en dit was super leuk. Morgen hebben we examen dus duimen maar… 👍😄 Ik wil jullie alvast heel fijne Kerst- en Nieuwjaarsdagen wensen 🐾☃️🌟 Veel liefs Noa

Share and Enjoy !

0Shares
0

0
0



caniche, dwergpoedel, ervaringen Woefkesranch, poodle, Pudel







0 0 0