Woefkesranch has already received 1794 emails
from satisfied customers (since 2014)

Review zin 1
husky
Review gemiddelde

Pomeranian , Yuki

review for dwergkeesje - by ,Posted on August 24th, 2018
5/ 5stars

Bonjour Yuki à un an et je voudrais savoir quel produit anti puces vous me conseillez car il a mal supporté un collier anti puces… merci pour votre conseil. Yuki pese 2,2 kg , super petit !
J. H appart

Verstuurd vanaf mijn iPhone



dwergkeesje, ervaringen Woefkesranch, Pomeranian, spitz nain




Pomeriaan

review for dwergkeesje - by ,Posted on August 7th, 2018
5/ 5stars


dwergkeesje, Pomeranian, spitz nain




Betreft Lana Herentals.

review for dwergkeesje - by ,Posted on July 18th, 2018
5/ 5stars
Hey Marleen,
Gisteren bij jullie geweest maar jij waart er niet.
Zoon heeft flesje silica dog meegegeven.
Jij zou nog wat inlichtingen meegeven maar mijn email is nu
Groetjes schouteden lornoy
Herentals
Verzonden vanaf mijn Samsung Galaxy-smartphone.


dwergkeesje, Pomeranian, spitz nain




Pomeranian – Malibu

review for dwergkeesje - by ,Posted on July 10th, 2018
5/ 5stars

Hallo,

Met onze kleine pup is alles meer dan inorde, ze voelt zich al helemaal thuis en wordt misschien net iets te hard verwend 😉
Ik ben super tevreden van de service, ik kreeg heel veel info over het hondje en de zorgen die later zouden komen wanneer ze thuis was. Ook konden we jullie steeds bereiken moest er iets zijn en dat is zeker een pluspunt, zeker wanneer dit je eerste puppy is en je toch wel onzeker bent over jezelf en niet goed weet of je alles wel juist doet.
Ik koos voor jullie omdat vrienden me jullie hadden aangeraden en ook vond ik de website zeer snel terug, zo raakte ik snel verkocht aan onze pup.
De eerste uurtjes waren zeker wennen, zowel voor haar als voor ons. Ze was meteen super zinnelijk en heeft eigenlijk tot op vandaag nooit op de vloer gedaan en altijd op haar puppypad. Ze at ook meteen goed, alles ging eigenlijk zeer vlotjes.
Ik kan niet meteen iets verzinnen waarin jullie zouden moeten verbeteren. Ik ben heel tevreden, bedankt hiervoor! Hieronder nog enkel fotootjes van ons Malibu.
Groetjes en nog eens een dikke merci 😉
Haar eerste nachtje bij mij.
Haar eerste wandelingetje


dwergkeesje, ervaringen Woefkesranch, Pomeranian, spitz nain




Duke

review for dwergkeesje - by ,Posted on July 10th, 2018
5/ 5stars

De jarige ..

Gracia

 



dwergkeesje, Pomeranian, spitz nain




Pomerianian – Noah

review for dwergkeesje - by ,Posted on July 10th, 2018
5/ 5stars

Beste Marleen,

 

Onze puppy NOAH doet het schitterend, blaakt van gezondheid, geen diaree en geweldig contact met onze andere hond ! Zie foto in bijlage.

Met ank en vriendelijke groeten,



dwergkeesje, Pomeranian, spitz nain




Cocco – Keeshond

review for dwergkeesje - by ,Posted on July 3rd, 2018
5/ 5stars

Beste Wannes, Dries, Marleen en Erik,
Ik dacht toevallig laatst al dat ik eens wat van ons moest laten horen maar dat is er nog niet van gekomen dus goed dat jullie mailen.
Met Coco gaat het goed! Ze is inmiddels bijna 7 maanden en we kunnen niet meer zonder haar. Ze is snel gegroeid. Ze is erg bijdehand en pittig maar wel erg lief.
We hebben inmiddels de puppy cursus en vervolg cursus met haar afgerond. Ze is wekelijks 1 dag bij mn moeder. Die heeft een boomer. Dus die vermaken zich goed samen.
Ik zal ook een review op jullie site achterlaten.
Groetjes D. uit Hoofddorp



dwergkeesje, Pomeranian, spitz nain




Luca – Dwergkeeshond

review for dwergkeesje - by ,Posted on June 24th, 2018
5/ 5stars

Beste Marleen en Wannes, Vol onbegrip las ik een artikel in Dag Allemaal over het onrecht dat jullie werd aangedaan door Ann Lemmens. Ronduit schadalig om zo een negatief beeld op te hangen van de Woefkesrange. Voor ik mijn keuze maakte om bij jullie een dwergkeesje aan te kopen heb ikzelf ook een aantal andere broodfokkers bezocht waar ik dingen zag die inderdaad niet kunnen. Sommige mensen hebben me inderdaad aangeraden niet bij een “broodfokker” te kopen en op zoek te gaan naar een puppy bij particulieren, of een fokker die enkel keesjes heeft. Via de hondenkeesclub heb ik dit geprobeerd maar het zijn wachtrijen van een jaar of langer…….en uiteindelijk is het dan ook nog af te wachten of het nest waar je zolang naar uitkijkt wel flink en gezond wordt geboren , of je favoriete kleur en geslacht er tussenzit……en in een asiel zou ik zeker ook niet gevonden hebben waar ik naar op zoek was !
Na mijn bezoek aan de Woefkesrange was ik er snel van overtuigd dat jullie zich onderscheiden van de rest. Belgische puppy’s, ik had de kans beide ouders te ontmoeten, de hokken en kraamkliniek zijn zeer net , vriendelijk ontvangst en een deskundige uitleg over het ras en de verzorging ervan.
Ondertussen is ons Luca 4,5 maand oud en zoals je kan zien op de foto in bijlage kocht ik bij jullie een keischoon hondje dat superlief en supergezond is !!!
Mocht ik Ann Lemmens haar email adres kennen, ik zette haar zeker in cc met deze mail 🙂
Doe gewoon verder zoals jullie bezig zijn en er zullen nog veel tevreden klanten volgen , daar ben ik van overtuigd.
Beste groeten Charis & Luca



dwergkeesje, ervaringen Woefkesranch, Pomeranian, spitz nain




Pomeranian – Rambo

review for dwergkeesje - by ,Posted on June 15th, 2018
5/ 5stars

Marleen en Wannes

Onze kleine pomeriaan stelt het goed. Hij doet zijn naam, Rambo, alle eer aan.

In bijlage zend ik jullie een aantal foto’s.

Groetjes

Martine



dwergkeesje, Pomeranian, spitz nain




Loulou

review for dwergkeesje - by ,Posted on June 15th, 2018
5/ 5stars

Et a l age de 1 ans

Son papa :



dwergkeesje, Pomeranian, spitz nain