Woefkesranch has already received 1970 emails
from satisfied customers (since 2014)

Review zin 1
husky
Review gemiddelde

Corgi: Sonny – 6 months

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on April 1st, 2019
5/ 5stars

Hello Marleen,

We hope you are doing well. Today Sonny is 6 months old and he is doing great. He is a little rascal, but we adore him and give to him all the time we have. He loves food, games, and sticks! I send you here below some recent pictures of him.

All the best,

Margareta & Pietro



Welsh corgi pembroke




Corgi: Ziggy 1 jaar (28 januari)

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on January 28th, 2019
5/ 5stars

Goeieavond woefkesranch.

Vandaag is ziggy 1 geworden 🙂

Wij zijn jullie nog steeds super dankbaar voor ons pracht hondje ziggy. Ze doet het super. 2 weken geleden is ze voor het eerst loops geworden. Maar aan haar karakter merken we niks anders dan normaal. Ze is nog steeds de knuffel corgi van de buurt die zeer erg van aandacht houd. En van mensen. Iedereen is haar beste vriend en daar loopt ze dan ook kwispelend naar toe.

Ik zal een paar foto, ‘s toevoegen

Verzonden vanaf mijn Huawei mobiele telefoon



Welsh corgi pembroke




klanten – corgi

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on January 28th, 2019
5/ 5stars

Hij is vrij klein gebleven.

Hele mooie hond is het.

En ongelofelijk goed karakter



Welsh corgi pembroke




Welsh Corgi – Poncho

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on January 24th, 2019
5/ 5stars

Beste,

Poncho is nu 4 maand oud en groeit wel. Hij heeft de sneeuw ontdekt😊

Hier enkele foto’s.

Groetjes,

Nathalie

Envoyé depuis mon mobile Huawei



Welsh corgi pembroke




Corgi: Basile 1 jaar

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on January 8th, 2019
5/ 5stars

Dag Marleen en Wannes,

 

Bedankt om Basile te feliciteren met zijn eerste verjaardag. Het goed prima met hem.

Hij is opgegroeid tot een lieve, knuffelbare en grappige corgi. Soms kan hij wel heel koppig en eigenwijs zijn,

maar dat maakt het allemaal nog eens extra geweldig. Het is tenslotte een CORGI!

We zouden hem voor geen geld meer kunnen missen.

Ik stuur jullie nog enkele foto’s door.

 

Mvg

Annemie Adam



Welsh corgi pembroke




Corgi – Charlie

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on January 7th, 2019
5/ 5stars

Onderwerp: Verjaardag Charlie
Hoi Marleen ! Hier vind je de verjaardagsfoto van Charlie , hij is vandaag 1 jaar geworden 😁! Hij is zo hard gegroeid in 1 jaar … ongelofelijk ! Hij heeft echt een gouden hart❤️



Welsh corgi pembroke




CORGI – Life

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on January 3rd, 2019
5/ 5stars

Hello,

Thank you for your email. Here is my girl Life.



Welsh corgi pembroke




Welsh Corgi Pembroke

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on June 29th, 2018
5/ 5stars

Ja alles is tiptop. Heb jullie in het verleden al foto’s via de whatsapp gestuurd maar hier komen er nog een paar



ervaringen Woefkesranch, Welsh corgi pembroke




Irma – Welsh Corgi Pembroke

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on June 29th, 2018
5/ 5stars

 

 

Goede middag,
fijn dat jullie nog eens informeren naar onze nieuwe puppy. We hebben haar ondertussen Irma genoemd en ze vormt een gouden team met onze jaar oudere Shiba Inu.
Beiden zijn teefjes en er is geen sprake van agressief gedrag tussen hen. Ze hebben elk hun mandje en spelen ook samen in de tuin. In het begin plaste Irma heel wat in huis, maar deze week gaat ze flink buiten in de tuin haar plasje doen. Uiteraard zijn we er ons van bewust dat dit nog zal gebeuren. Als dat gebeurt zetten we ze gewoon op haar plasplaatsje in de tuin waar ze altijd naartoe kan.  Onze Shiba durfde in het begin ook nog af en toe binnen plassen, vooral rond haar 6/7 maand kende dit een opwelling.
Binnen 2 weken gaan we met Irma naar onze plaatselijke dierenarts om ervoor te zorgen dat alles zeker oké is en zij nog haar spuitje krijgt en eventueel ontvlooit of ontwormd kan worden.
Hiernaast zijn we uitermate tevreden met onze puppy, vinden wij dat ze een speels (en ook wel koppig) karaktertje heeft. Voor ons past ze zeker bij ons thuis en zal het een hondje zijn waar we al onze liefde aan kwijt kunnen.
Ik geef ook graag nog mee dat we Irma, net zoals onze Shiba, rond haar 6/7 maand zullen laten steriliseren. We ervaren dat dit heel wat rust brengt voor het hondje zelf en zien ook in dat het hebben van puppy’s een klus is die we beter aan professionelen als jullie over laten 😉
Wat jullie diensten als Woefkesranch betreft zijn wij zeer tevreden over de vlotheid waarmee we Irma konden ophalen, het vlekkeloos in orde brengen van alle papieren en de informatie die aan ons werd doorgegeven. Nogmaals onze oprechte dank hiervoor.
Een kleine vraag nog die ik wil stellen is vanaf welke leeftijd Irma haar oortjes zullen rechtop komen? Dit is gewoon een weetje die ik nergens kan terugvinden.
met vriendelijke groeten,
J.V.L.


ervaringen Woefkesranch, Welsh corgi pembroke




Pepper

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on March 16th, 2018
5/ 5stars

Hallo Marleen,

 

Heel erg bedankt voor het filmpje! Wij komen zaterdag nog eens langs.

Groetjes,

Hans



Welsh corgi pembroke