Woefkesranch has already received 2041 emails
from satisfied customers (since 2014)

avarage score for the Welsh corgi pembroke of woefkesranch


husky
Avarage score of 5/5 based on 43 client reviews

Corgi – Glesga – 1 an

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on August 2nd, 2019
5/ 5stars

Bonjour Woefkesranch,

Hé oui ma petite Glesga a maintenant 1 an merci pour ce message d’anniversaire. Voici des photos d’elle …

Bonne soirée



Welsh corgi pembroke




Corgi – Glesga – 1 an

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on August 1st, 2019
5/ 5stars

Bonjour Woefkesranch,

Hé oui ma petite Glesga a maintenant 1 an merci pour ce message d’anniversaire. Voici des photos d’elle …

Bonne soirée



Welsh corgi pembroke




Corgi: Sonny – 6 months

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on April 1st, 2019
5/ 5stars

Hello Marleen,

We hope you are doing well. Today Sonny is 6 months old and he is doing great. He is a little rascal, but we adore him and give to him all the time we have. He loves food, games, and sticks! I send you here below some recent pictures of him.

All the best,

Margareta & Pietro



Welsh corgi pembroke




Corgi: Ziggy 1 jaar (28 januari)

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on January 28th, 2019
5/ 5stars

Goeieavond woefkesranch.

Vandaag is ziggy 1 geworden 🙂

Wij zijn jullie nog steeds super dankbaar voor ons pracht hondje ziggy. Ze doet het super. 2 weken geleden is ze voor het eerst loops geworden. Maar aan haar karakter merken we niks anders dan normaal. Ze is nog steeds de knuffel corgi van de buurt die zeer erg van aandacht houd. En van mensen. Iedereen is haar beste vriend en daar loopt ze dan ook kwispelend naar toe.

Ik zal een paar foto, ‘s toevoegen

Verzonden vanaf mijn Huawei mobiele telefoon



Welsh corgi pembroke




klanten – corgi

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on January 28th, 2019
5/ 5stars

Hij is vrij klein gebleven.

Hele mooie hond is het.

En ongelofelijk goed karakter



Welsh corgi pembroke




Welsh Corgi – Poncho

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on January 24th, 2019
5/ 5stars

Beste,

Poncho is nu 4 maand oud en groeit wel. Hij heeft de sneeuw ontdekt😊

Hier enkele foto’s.

Groetjes,

Nathalie

Envoyé depuis mon mobile Huawei



Welsh corgi pembroke




Corgi: Basile 1 jaar

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on January 8th, 2019
5/ 5stars

Dag Marleen en Wannes,

 

Bedankt om Basile te feliciteren met zijn eerste verjaardag. Het goed prima met hem.

Hij is opgegroeid tot een lieve, knuffelbare en grappige corgi. Soms kan hij wel heel koppig en eigenwijs zijn,

maar dat maakt het allemaal nog eens extra geweldig. Het is tenslotte een CORGI!

We zouden hem voor geen geld meer kunnen missen.

Ik stuur jullie nog enkele foto’s door.

 

Mvg

Annemie Adam



Welsh corgi pembroke




Corgi – Charlie

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on January 7th, 2019
5/ 5stars

Onderwerp: Verjaardag Charlie
Hoi Marleen ! Hier vind je de verjaardagsfoto van Charlie , hij is vandaag 1 jaar geworden 😁! Hij is zo hard gegroeid in 1 jaar … ongelofelijk ! Hij heeft echt een gouden hart❤️



Welsh corgi pembroke




CORGI – Life

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on January 3rd, 2019
5/ 5stars

Hello,

Thank you for your email. Here is my girl Life.



Welsh corgi pembroke




Welsh Corgi Pembroke

review for Welsh corgi pembroke - by ,Posted on June 29th, 2018
5/ 5stars

Ja alles is tiptop. Heb jullie in het verleden al foto’s via de whatsapp gestuurd maar hier komen er nog een paar



ervaringen Woefkesranch, Welsh corgi pembroke







0 0 0