Go back

Woefkesranch has already received 1319 emails
from satisfied customers (since 2014)


York – Mieke

Posted on January 3rd, 2017

> Marleen, Erik, Dries en Wannes, > > Onze oprechte wederwensen voor 2017. > > > Liliane, Wim en natuurlijk Mieke. > > > In bijlage enkele foto’s van onze kleine deugniet Mieke. > >

Read more ...

yorkshire terrier


Yorkshire terrier

Posted on January 2nd, 2017

beste Marleen
alles verloopt prima met ons hondje grts
Klik op de foto om originele grootte te bekijken

Read more ...

yorkshire terrier


Pippa – Yorkshire Terriër

Posted on November 14th, 2016

Hallo Marleen en Wannes, ik stuur een foto van ons Pippa nu 10 weken en juist 1kg een echt speel vogeltje komt goed overeen met mijn katten. Tot later.

Read more ...

ervaringen Woefkesranch, yorkshire terrier


Pippa – Yorkshire Terriër

Posted on November 14th, 2016

Hallo Marleen en Wannes, ik stuur een foto van ons Pippa nu 10 weken en juist 1kg een echt speel vogeltje komt goed overeen met mijn katten. Tot later.

Read more ...

yorkshire terrier


Yorkshire terrier – Bono

Posted on November 6th, 2016

Beste Marleen.

Alles is toppie met onze Bono. In bijlage al de eerste fotootjes.

Groeten, Ingrid

Read more ...

ervaringen Woefkesranch, yorkshire terrier


Yorkshire Terriër – Coquine

Posted on August 1st, 2016

Je vous envoie ces photos pour vous montrer de notre Coquine.
Elle va avoir deux ans le premier septembre; elle se porte très bien et elle est très câline avec nous.
Tous les mercredis elle va au dressage, maintenant on constate un peu de sagesse en plus!
Nous sommes très contents de l’avoir accueillie chez nous.
Au revoir et bonne continuation dans votre élevage!
Madame pondant.

Read more ...

ervaringen Woefkesranch, yorkshire terrier


Yorkshire terrier – Ritchie

Posted on July 5th, 2016

 

Wannes, Toen ik bij jou op 16 juni vertrok, heb je alles piekfijn over mijn verzorging uitgelegd aan mijn mama en papa. Resultaat: ik ben al een kanjer van méér dan 1 kilogram. Ik kijk op naar mijn grote broer, ook een Woefkesrancher. We zijn al dikke vrienden en ik heb al veel van hem geleerd. Dikke poot, Ritchie K.

Read more ...

ervaringen Woefkesranch, yorkshire terrier


Kiera – Yorkshire Terriër

Posted on May 7th, 2016

Hier onze kleine deugniet Kiera…!
Nancy en johan.

Read more ...

ervaringen Woefkesranch, yorkshire terrier


Maya – Yorkshire Terriër

Posted on April 4th, 2016

Bonjour Monsieur,

Je vous donne des nouvelles de notre petite Maya qui est ne le 21
novembre 2015 chez vous.

Elle se porte trs trs bien, elle est heureuse et nous aussi.

S’tais la premire porter et elle est vraiment magnifique.
je vous envois des photos en annexes quand elle t petite le premier
jour et puis quelques petites photos sympas.

En vous remerciant de votre bon soin pour les chiens, je recommande
plusieurs personnes de venir vous voir car vos chiots sont superbes.

Bien vous.

C.C.
C. N.

Read more ...

ervaringen Woefkesranch, yorkshire terrier


Yorkshire Terriër

Posted on March 30th, 2016

ze voelt zich al helemaal op haar gemak in haar nieuwe thuis

Read more ...

ervaringen Woefkesranch, yorkshire terrier