Go back

Woefkesranch has already received 1393 emails
from satisfied customers (since 2014)


York -Mia

Posted on June 26th, 2017

Mia va bien

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Read more ...

ervaringen Woefkesranch, yorkshire terrier


York -Angel

Posted on May 13th, 2017

 

Geachte,

Met veel pijn in het hart hebben wij ons Angeltje laten inslapen.

15 jaar lang veel plezier en liefde gekregen.

Onze kleine bie was altijd opgewekt,  tot nierfalen door ouderdom haar fataal is geworden.

Groetjes,

 

Read more ...

ervaringen Woefkesranch, yorkshire terrier


Yorkshire Terrier – Sky

Posted on April 13th, 2017

—– Original Message —–

From:“>tania stolk
To:“>
Sent: Thursday, April 13, 2017 1:49 PM
Subject: Re: Puppy opvoedingstips, pup opvoedingtips – Woefkesranch

dank je voor de tips 🙂

sky slaapt en eet prima
en pipi en kaka doet ze op der doek eerste dag soms een accidentje maar nu gaat op der plaatsje haar pipi en kaka doen
 ben super blij met haar

​groetjes tania dank je marleen voor alle goede zorgen!!!!!!

Read more ...

ervaringen Woefkesranch, yorkshire terrier


Yorkshire Terrier – Sam

Posted on April 11th, 2017

Klik op mij!
hier wat fotos van Sam,hij is nog maar van maandag hier maar hij heeft ons hart al gestolen,hij gaat al flink buiten pipi en kaka doen,eet heel goed ,kan nu al soms heeel koppig zijn,hij is heel speels,slaapt boven bij ons in zen bench,wij zijn blij met onze puppy

 

Read more ...

ervaringen Woefkesranch, yorkshire terrier


York – Mieke

Posted on January 3rd, 2017

> Marleen, Erik, Dries en Wannes, > > Onze oprechte wederwensen voor 2017. > > > Liliane, Wim en natuurlijk Mieke. > > > In bijlage enkele foto’s van onze kleine deugniet Mieke. > >

Read more ...

yorkshire terrier


Yorkshire terrier

Posted on January 2nd, 2017

beste Marleen
alles verloopt prima met ons hondje grts
Klik op de foto om originele grootte te bekijken

Read more ...

yorkshire terrier


Pippa – Yorkshire Terriër

Posted on November 14th, 2016

Hallo Marleen en Wannes, ik stuur een foto van ons Pippa nu 10 weken en juist 1kg een echt speel vogeltje komt goed overeen met mijn katten. Tot later.

Read more ...

yorkshire terrier


Pippa – Yorkshire Terriër

Posted on November 14th, 2016

Hallo Marleen en Wannes, ik stuur een foto van ons Pippa nu 10 weken en juist 1kg een echt speel vogeltje komt goed overeen met mijn katten. Tot later.

Read more ...

ervaringen Woefkesranch, yorkshire terrier


Yorkshire terrier – Bono

Posted on November 6th, 2016

Beste Marleen.

Alles is toppie met onze Bono. In bijlage al de eerste fotootjes.

Groeten, Ingrid

Read more ...

ervaringen Woefkesranch, yorkshire terrier


Yorkshire Terriër – Coquine

Posted on August 1st, 2016

Je vous envoie ces photos pour vous montrer de notre Coquine.
Elle va avoir deux ans le premier septembre; elle se porte très bien et elle est très câline avec nous.
Tous les mercredis elle va au dressage, maintenant on constate un peu de sagesse en plus!
Nous sommes très contents de l’avoir accueillie chez nous.
Au revoir et bonne continuation dans votre élevage!
Madame pondant.

Read more ...

ervaringen Woefkesranch, yorkshire terrier