Woefkesranch has already received 2079 emails
from satisfied customers (since 2014)

avarage score for the yorkshire terrier of woefkesranch


husky
Avarage score of 5/5 based on 57 client reviews

Kamiel – Yorkshire Terriër

review for yorkshire terrier - by ,Posted on September 30th, 2019
5/ 5stars

Hey, Kamiel is een hele speelse pup,echt flink,slaapt goed door. Speelt veel met onze andere hondjes.
Grts



yorkshire terrier




Ricky – Yorkshire terrier

review for yorkshire terrier - by ,Posted on September 3rd, 2019
5/ 5stars

Ricky 1 jaar oud



yorkshire terrier




yorkshire terrier

review for yorkshire terrier - by ,Posted on May 9th, 2019
5/ 5stars

Hallo , even voor te melden dat ons hondje het super doet het eerste plasje buiten in de tuin heeft em ook al gedaan en brokjes heeft em ook al gegeten tis ook een klein beetje een speelvogel we zijn super content in bijlage al een fototje groetjes



yorkshire terrier




Happy Birthday

review for yorkshire terrier - by ,Posted on March 22nd, 2019
5/ 5stars

 

 

dagje zee vandaag voor verjaardag

[Marleen – Woefkesranch]

 

Beschrijving: cid:storage_emulated_0__EmailTempImage_1_RotateImage_20190322_095503_jpg_1553245151981

Verzonden vanaf mijn Samsung Galaxy-smartphone.



yorkshire terrier




Yorkshire Terrier – Cookie

review for yorkshire terrier - by ,Posted on December 27th, 2018
5/ 5stars

Gelukkig Nieuwjaar !   Alles ok met Cookie 😃  groetjes. 

Micheline. Valerie en Clara



yorkshire terrier




Ciske – Yorkshire Terriër

review for yorkshire terrier - by ,Posted on June 27th, 2018
5/ 5stars

Hallo Wannes ,
Alles tip top in orde met Ciske ! Een kleine rakker barstensvol energie en kerngezond  .
Gelieve in bijlage enkele foto’s van Ciske te vinden
Met genegen groet , Paul



ervaringen Woefkesranch, yorkshire terrier




Yorkshier Terrier – Filou

review for yorkshire terrier - by ,Posted on June 1st, 2018
5/ 5stars

Bonjour. Chez nous tu va bien. Notre chiot s’appelle Filou, il c’est adapté très bien a nous. Les enfants sont vraiment content. Voici quelques photos de nous. Encore une fois Merci… Eva



yorkshire terrier




Yorkshire Terrier – Ciske

review for yorkshire terrier - by ,Posted on April 13th, 2018
5/ 5stars

Geachte ,

Bij deze sturen wij jullie graag enkele foto’s van Ciske onze yorkshire terier die nu iets langer dan een week bij ons is !
Ciske is een kerngezonde en levendige rakker die het hier al enorm naar zijn zin heeft !
Bedankt voor de snelle en keurige transactie .

Gelieve in bijlage de foto’s van Ciske te vinden .

Met genegen groet , Van Rietvelde Paul en Andries Anita . ( en Ciske natuurlijk 🐕 )


yorkshire terrier




Yorkshire Terrier – babet

review for yorkshire terrier - by ,Posted on March 30th, 2018
5/ 5stars

Onderwerp: Nu de echte jarige babet



ervaringen Woefkesranch, yorkshire terrier




Yorkshire terrier – Anniversaire de mia

review for yorkshire terrier - by ,Posted on March 19th, 2018
5/ 5stars

Bonjour madame merci de votre message et merci pour ma chanson de cœur mia ; Je vous envoie les foto de son anniversaire et je vous attends vôtre réponds La maman de mia Vous bisous ♥️



yorkshire terrier







0 0 0